• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2020

07:49

(FOTO) HRVATI U TRANSU ZBOG SRBIJE! Neverica! Ko se ovome nadao?

Fudbal

(FOTO) HRVATI U TRANSU ZBOG SRBIJE! Neverica! Ko se ovome nadao?

Podeli vest

Fudbaleri Srbije posle produžetaka pobedili su Norvešku 2:1 u dramatičnoj utakmici u Oslu u baražu za EURO

"Orlovi" su u Oslu odigrali jedan od najboljih mečeva poslednjih godina i stigli na korak do plasmana na Evropsko prvenstvo posle dve decenije. Junak pobede bio je rezervista Sergej Milinković-Savić sa dva gola – u 82. i 103. minutu utakmice.

Foto: fss.rs

 

Pobedi Srbije obradovali su se i Hrvati, jer pobednik ovog baraža ide u njihovu grupu na Evropskom prvenstvu. Srbija će u finalu baraža igrati protiv Škotske, a ako pobedi, ide u grupu D u kojoj su Engleska, Hrvatska i Češka.

Indeks je pratio dešavanjau Oslu iz minuta u minut.

- Srbija nakon produžetaka na korak do Evropskog prvenstva i okršaja sa Hrvatskom.  Srbija je bila puno bolja od domaćina. Neverovatno je šta su igrači Srbije sve promašili u ovom susretu i bila bi prava sportska nepravda da su ispali. Aleksandar Mitrović je promašio prazan gol s pet metara, Filip Đuričić je s tri metra pogodio golmana Jarsteina, a u produžecima je Darko Lazović zatresao stativu - piše Indeks, uz posebnu pohvalu na račun selektora Ljubiše Tumbakovića.

- Potez utakmice napravio je selektor Ljubiša Tumbaković, kada je umesto Đuričića uveo Milinković-Savića, čoveka koji je sa dva gola odveo Srbiju u finale baraža.

Foto: printscreen

 

 

- Haland je u utakmici protiv Srbije bio u potpunosti nevidljiv, dok je Sergej Milinković-Savić s klupe odveo 'orlove' u poslednje kolo kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Prvo je pogodio u 82. minutu, ali samo šest minuta kasnije izjednačio je Norman i utakmica je otišla u produžetke. A tamo je u 102. minuti SMS 'panenkom' s ivice peterca srušio Norvešku - piše 24sata.hr.

Foto: printscreen

 

Majstoriju Sergeja Milinković Savića ispratile su i Sportske novosti - Srbija slavila nakon drame i stigla na korak do sudara sa Hrvatskom, presudio genijalan potez SMS-a.

Srbija je prošla nakon produžetaka, treba reći zasluženo jer je pokazala više - piše Jutarnji list.

Foto: printscreen

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sumadinac

pre 3 godine

Dace Bog da idemo na EP ali u toj grupi iskreno smo naj slabiji sa ovakvom igrom i ovakvim relazijacijama u sutu ne promenimo nesto necemo nista uraditi.

DIKAN SVESLOVENSKI

pre 3 godine

Нисте, има нешто и домобрана...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija