• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2020

15:02

SAMO SRBI OVO MOGU! Bez dlake na jeziku, pa ih vi opet OTPIŠITE!

Fudbal

SAMO SRBI OVO MOGU! Bez dlake na jeziku, pa ih vi opet OTPIŠITE!

Podeli vest

Srpski fudbaler Nemanja Maksimović rekao je da je njegova ekipa možda malo precenila Norvešku, ali je ocenio da je to dobro jer ih je ozbiljno shvatila

Takođe je istakao da je "orlove" motivisalo i to što su mnogi smatrali da ne mogu da pobede.

- Najbitnija je pobeda, bila je jako teška utakmica. Morali smo ranije da rešimo utakmicu, imali smo puno šansi u prvom poluvremenu. Najbitnije da smo prošli i sad nas čeka to finale - rekao je Maksimović, prenosi Fudbalski savez Srbije.

Srbija se plasirala u finale baraža za Evropsko prvenstvo, pobedom u četvrtak uveče nad Norveškom u Oslu posle produžetaka rezultatom 2:1.

Foto: Tanjug

 

- Možda smo ih malo precenili, ali to je u neku ruku i dobro jer smo ih ozbiljno shvatili. Od prvog minuta smo ušli maksimalno ozbiljno i znali smo ćemo da radimo, u prvom poluvremenu pogotovo, napravili smo veliku razliku, šteta što je nismo krunisali golom ranije - rekao je Maksimović.

Foto: AP/Stian Lyberg Solum

 

- Mislim da nas je motivisalo i to što su mnogi smatrali da ne možemo da pobedimo i da će nas Norverška pobediti. Mislim da nisu imali razloga za to, mi smo grupa kvalitetnih igrača. Problem je jedino što je trebalo da igramo mnogo ranije, pa se odužilo i nekako nismo mogli da dočekamo utakmicu, ali se na kraju završilo na najbolji mogući način po nas - dodao je on.

Foto: fss

 

Srbija će u finalu baraža igrati protiv Škotske u Beogradu.

- Očekuje nas još jedna teška utakmica, ništa nam neće značiti ova pobeda ako ne dobijemo Škote kući. Nadam se da će do tada pustiti publiku na stadion i da se pred našim navijačima kvalifikujemo na tako željeno Evropsko prvenstvo -  zaključio je Maksimović.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija