• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.10.2020

10:30

(VIDEO) NIJE ZA ONE SA SLABIM STOMAKOM! Užas, užas!

Fudbal

(VIDEO) NIJE ZA ONE SA SLABIM STOMAKOM! Užas, užas!

Podeli vest

Kolumbija je predvođena Hamesom Rodrigezom stigli do pobede na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Venecuele sa 3:0

Strelci su bili igrači Atalante Luis Murijel, koji je postigao dva gola, i Duvan Zapata, ali sve je ostalo u senci događaja sa početka utakmice.

Santijago Arijas, fudbaler Kolumbije i Bajer Leverkuzena, sam je sebi slomio nogu! Sve se desilo kada je desni bek išao u klizeći start na Darvina Maćisa. Međutim, njegova noga je proklizala i pukla pod teretom njegovog tela. Arijas je ležao i jaukao od bolova, a Maćis je zaplakao kada je video kako mu izgleda noga.

 

 

 

Glavni sudija prvo nije ni video šta se tačno desilo, a kada je ugledao Arijasovu nogu odmah je pokazao crveni karton Maćisu. Fudbaler Venecuele nije ništa bio kriv, što je i potvrdio  VAR - nakon gledanja snimka, sudija je preinačio ovu odluku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija