• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.10.2020

15:03

NIŠTA NE RADI, A DOBIO BONUS OD 8.000.000 FUNTI! Ozil se sprda s Arsenalom!

Fudbal

NIŠTA NE RADI, A DOBIO BONUS OD 8.000.000 FUNTI! Ozil se sprda s Arsenalom!

Podeli vest

Mesutu Ozilu je lepo u Londonu, ne planira da ide, a sada je "kapnuo još neki dinar" na račun nekadašnjeg osvajača Svetskog prvenstva

Otpustio je Arsenal maskotu zbog uštede, a dva dana nakon toga kupio Tomasa Partija za 50.000.000 evra, ipak to još može da se shvati sportski rezultati najvažniji!

Ali, mere štednje, kako su najavili sa Emirata svakako nije megalomanski ugovor Mesuta Ozila težak 350.000 funti nedeljno, iako Nemac nije odigrao ni minut već sedam meseci. Mada, otpuštenu maskotu nećemo stavljati Ozilu na dušu, jer se 31-godišnji fudbaler pobrinuo za Ganersaurusa.

Foto: Reuters

Da stvar bude još gora Ozil je sada na osnovu klauzule iz ugovora dobio i dodatnih 8.000.000 funti  na ime "vernosti klubu". Jasno je da je to kaluzula iz ugovora koji je Ozil potpisao 2018. kada je još bio glavni šraf u mašineriji Arsenala.

Londonski klub pokušava već mesecima da ga proda i reši se ogromnog troška, bilo je i zainteresovanih ali je Ozilu, kako i sam kaže, lepo u Londonu! Mada, kome ne bi bilo lepo da prima 350.000 funti nedeljno i ne radi ništa?

Foto: Reuters

Al-Nasr je sve dogovorio sa Arsenalom, ali je Ozil stopirao transfer pošto nije  hteo u Saudijsku Arabiju.

Stvar dodatno pogoršava Mikel Arteta koji svaki dan pokazuje da ne računa na nemačkog fudbalera pošto ga sada nije uvrstio u spisak igrača na koje računa u Ligi Evrope. 

Bez obzira na sve još uvek postoje ljudi koji veruju u Ozila. 

Foto: Reuters

Čovek koji ga je doveo u Arsenal u transferu vrednom 42.500.000 funti, što je za Arsenalove standarde tada bilo razbacivanje, Arsen Venger izjavio je da nije kasno da Arteta počne da koristi Ozila, ali uz određene taktičke promene. Pored njega mora da igra veznjak sa defanzivno orijentisanim stilom igre.

Foto: Reuters

Bilo kako bilo, Ozil igrao ili ne prima ogromne pare u Londonu, kako kaže lepo mu je i nema nameru da ide bar još godinu dana, kada mu istekne ugovor sa Arsenalom!
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija