• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.10.2020

17:00

USUDILI SE DA ZAPRETE SRBIJI! Šta to igrači Škotske pričaju pred duel sa Orlovima u Beogradu...

Fudbal

USUDILI SE DA ZAPRETE SRBIJI! Šta to igrači Škotske pričaju pred duel sa Orlovima u Beogradu...

Podeli vest

Fudbalski reprezentativci Škotske puni samopouzdanja čekaju novembarski duel sa Srbijom, ključan za obe selekcije

Škotska će 12. novembra igrati u Beogradu protiv Srbije baraž za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Foto: ap photo

- Mi možemo da ostvarimo sve što pomislimo- izjavio je škotski reprezentativac i igrač Njukasla Rajan Frejzer britanskim medijima.

- Možda je pre svako od nas gledao svako na sebe, ali sada nas krasi zajedništvo, tako da i ako neko pogreši, drugi ga spasi. Nema klanova, niti malih grupa. Svako se smeje i svi žele da dođu i igraju za Škotsku- kazao je Frejzer.

Zadovoljan izdanjima svog tima je i selektor Stiv Klark.

- Imamo dobru platformu. Želeli smo sa tri pobede da izađemo iz ove nedelje, pred baraž. Postigli smo to i imamo dobar momentum pred duel sa Srbijom- rekao je Klark.

Niz od osam utakmica bez poraza je najbolji za Škotsku posle 32 godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija