• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.10.2020

12:52

AMERIKANCI IZDALI UPOZORENJE! Objasnili svojim državljanima kako da se ponašaju u Beogradu na dan "večitog derbija"

Fudbal

AMERIKANCI IZDALI UPOZORENJE! Objasnili svojim državljanima kako da se ponašaju u Beogradu na dan "večitog derbija"

Podeli vest

Američka ambasada poslala je svojim državljanima jasne smernice kako da se ponašaju u Beogradu u nedelju, kada je na programu "večiti derbi"

Fudbaleri Partizana će u nedelju od 17 časova dočekati Crvenu zvezdu, a utakmica će se zbog situacije sa koronavirusom igrati bez prisustva publike. Ipak, bez obzira na to, Amerikanci su oprezni i poručuju svojim državljanima da se paze na dan najvažnije utakmice srpskog fudbala.

 

 

- Fudbalski klubovi Partizan i Crvena zvezda igraće u nedelju 18. oktobra 2020. od 17 časova na Partizanovom stadionu. Neprijateljstvo među navijačima udruženih u oba tabora rezultira neredima na i oko stadiona. Pojačana je saobraćajna gužva i veće prisustvo policije. Mere koje treba preduzeti: izbegavajte oblast oko stadiona, pratite lokalne medije za više informacija, izbegavajte gužvu, izbegavajte proteste, nemojte da se ističete i budite oprezni u svom okruženju - navodi se u saopštenju ambasade SAD-a.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rajko

pre 3 godine

Za sve to su krivi Bugari. Svašta rade po stadionima i oko stadiona a Američka ambasada upozorava svoje da se paze u Beogradu gde je sve normalno, mirno i bez izgreda. Baš je čudno i smešno.

Nino

pre 3 godine

Pa sta su ovde Amerikanci, pogresili. Smatraju vas za ono sto ste.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17