• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.10.2020

17:22 >> 18:41

(VIDEO) LOŠA UVERTIRA HOFENHAJMA PRED DUEL SA ZVEZDOM! Dortmund držao čas fudbala!

Fudbal

(VIDEO) LOŠA UVERTIRA HOFENHAJMA PRED DUEL SA ZVEZDOM! Dortmund držao čas fudbala!

Podeli vest

Zvezdin rival u Ligi Evrope, ekipa Hofenhajma, poražena je na svom stadionu 1:0 od Borusije iz Dortmunda pred duel sa srpskim šampionom

Hofenhajm je poražen i drugi put u Bundesligi, a Ajntraht i Borusija Dortmund pokazali su Zvezdi sve probleme Hofa! Kramarić je zbog korone van konkurencije bio i danas, a biće i protuv crveno-belih, a to se itekako vidi u igri nemačke ekipe! 

Borusija je na Rajn-Nekar Stadionu slavila sa 1:0 golom Marka Rojsa u 76. minutu. 

Augsburg je na svom stadionu dočekao RB Lajpcig. Bikovi su slavili sa 2:0 golovima Anhelinja i Poulsena, a moglo je da bude i više. Imao je visoki Danas još dve šanse do kraja meča, ali mreže su mirovale. 

Taman kad se činilo da je Herta oživela posle dobre partije protiv Bajerna i poraza 4:3, berlinska ekipa učini sve da demantuje javnost. Bila je bolja Herta tokom celog meča, ali je ponovo poražena. Štutgart je slavio sa 2:0 i tako naneo treći poraz timu iz Berlina.

Još jedan gost slavio je u subotnjem programu. Leverkuzen je pobedio Majnc minimalcem 1:0, a jedini gol na meču postigao je Lukas Alario. 

Frajburg i Verder iz Bremena remizirali su na Švarcvald Stadionu. 


Subota

Hofenhajm - Dortmund 0:1(0:0)
(Gece 76)

Augzburg - Lajpcig 0:2(0:1)
(Anhelinjo 45, Poulsen 66)

Frajburg - Verder 1:1(1:1)
(Lienhart 18 - Fulkrug 25)

Herta - Štutgart 0:2(0:1)
(Kempf 9, Kastro 68)

Majnc - Leverkuzen 0:1(0:1)
(Alario 30)

Bilefeld - Bajern 18.30

Menhengladbah - Volfzburg 20.30

Nedelja

Keln - Ajntraht 15.30

Šalke - Union Berlin 18.00

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija