• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2020

13:50

(VIDEO/FOTO) VAZURA NEĆE DA KAŽE KO JE ZVAO SUDIJU, NAJAVLJUJE SAOPŠTENJE, NA REBIĆEV TELEFON SE JAVLJA NEPOZNAT ČOVEK!

Fudbal

(VIDEO/FOTO) VAZURA NEĆE DA KAŽE KO JE ZVAO SUDIJU, NAJAVLJUJE SAOPŠTENJE, NA REBIĆEV TELEFON SE JAVLJA NEPOZNAT ČOVEK!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde podelili su bodove u utakmici 11. kola Superlige Srbije (1:1), a nakon meča je generalni direktor kluba iz Humske Miloš Vazura tvrdio da je sudija Novak Simović na poluvremenu meča dobio "poziv koji se ne odbija"

 

Zbog toga smo pozvali čelnika Partizana i direktora policije Vladimira Rebića.

Hteli smo da pitamo Vazuru: Ko je u poluvremenu derbija zvao sudiju Simovića? Od koga je on tačno dobio "poziv koji se ne odbija"? Kakvim dokazima raspolaže za te tvrdnje, pa je dao izjavu kojom je uzbunio javnost u celoj Srbiji, te da li očekuje da ga policija pozove na informativni razgovor?

Međutim, nismo dobili odgovor. Gospodin Vazura, koji je bio vrlo glasan nakon utakmice, dan kasnije se nije javljao na poziv Informera. Ipak, posle izvesnog vremena, Vazura nam je poslao poruku i najavio saopštenje.

Samo, pitanje je da li ćemo u tom saopštenju dobiti odgovore na postavljena pitanja?!

Foto: Informer

 

 

Foto: Informer

 

 

Foto: Informer

 

 

Pozvali smo i direktora policije Vladimira Rebića zbog izjave direktora Partizana Miloša Vazure, s obzirom na to da vrlo lako može da se utvrdi da li je i ko zvao sudiju Simovića na poluvremenu večitog derbija koji je odigran u Humskoj.

- Gospodine Rebiću, hoćete li istražiti tvrdnje generalnog direktora Partizana Miloša Vazure da je u poluvremenu derbija sudija Simović dobio "poziv koji se ne odbija"? On je time otvoreno optužio nekoga iz vrha države za nameštanje fudbalske utakmice što je ozbiljno krivično delo. Imate li bilo kakva saznanja ovim povodom? - bilo je pitanje novinara Informera.

Ali, umesto Rebića javio se nepoznati muški glas i rekao da Rebić nekoliko godina ne koristi taj broj telefona i da pokušamo da dođemo do direktora preko direkcije policije. 

 

 

Foto: Informer

 

 

Foto: Informer

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MILOS RANKOVIC

pre 3 godine

PRVO VAMA SVAKA CAST KAO LISTU U SRBIJI KOJI JEDINI OBJEKTIVNO PISE O SVEMU,PUNA PODRSKA ZA INFORMER,DRUGO SVI CEMO SE SLOZITI DA JE OVO NEMOGUCE U JEDNOJ PRAVNOJ DEMOKRATSKOJ DRZAVI,IMAS POLOZAJ DIREKTORA POLICIJE REBICU NECU TE NAZVATI GOSPODINOM JER TO NISI I VREDJAS I PRETIS DECI OD 20 GODINA ERAKOVICU,NIKOLICU,GAVRICU I OSTALIM MOMCIMA JE SRAMNO ZA OVU DRZAVU KOJA DRZI OVOG COVEKA NA CELU POLICIJE,PRI TOM SEDIS PORED COVEKA KOJI JE DIREKTNO PRETIO IGRACIMA ZVEDI DA CE SE VIDETI NA SPLAVU ILI TRZNOM CENTRU,NEMAM RECI ZA OVO,NIKAD NEBIH PRETIO NEKOM IGRACU PARTIZANA,NI NAVIJACU,IMAM NAJBOLJEG DRUGA KOJI NAVIJA ZA PARTIZAN I NIKAD SE NISMO POSVADJALI,POSTO OVA DRZAVA NECE DA REAGUJE NA OVO STO JE REKAO DIREKTOR POLICIJE NEMOJTE POSLE KAD SE MLADI LJUDI POTUKU STO NAVIJAJU JEDNI ZA PARTIZAN DRUGI ZA ZVEZDU,JER KAD MOZE DA VREDJA DIREKTOR MOGU I ONI,I OVAJ VAZURA STO JUTROS NIJE SASLUSAN U POLICIJI KO JE ZVAO SUDIJU NA POLUVREMENU,VI BRE CELNICI KLUBOVA VASIM IZJAVAMA SVADJATE OVE GRUPE NAVIJACA,HOCEMO OSTAVKU DIREKTORA POLICIJE ODMAH

Marko

pre 3 godine

Hoće li napokon neko odgovarati za javna lupetanja i optuživanja. Zbog toga kao narod propadamo sve vise i nema nam povratka!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija