• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.10.2020

11:12

ŠAMAR SRBINU! JOVIĆ JE ZAVRŠIO KARIJERU U REALU? Navijači nikada nisu bili brutalniji!

Fudbal

ŠAMAR SRBINU! JOVIĆ JE ZAVRŠIO KARIJERU U REALU? Navijači nikada nisu bili brutalniji!

Podeli vest

Navijači Real Madrida bili su besni na Luku Jovića posle poraza od Šahtjora 3:2 u prvom kolu Lige šampiona

Srpski napadač igrao je od prvog minuta, ali ništa nije uradio. Obrukao se! A da sve bude gore, zamenio ga je Vinisijus i posle samo desetak sekundi na terenu zatresao mrežu.

Dan nakon meča mediji su opleli po Srbinu, Španci smatraju da je završio karijeru u Realu, da je prokockao sve šanse koje je dobio od Zinedina Zidana.

Foto: Starsportphoto

 

U jednoj anketi Marka je pitala posetioce, čitaoce, navijače Reala u kojoj su ovi mogli da glasaju za najbolje i najgore igrače protiv Šahtjora i generalno od starta sezone. Marka je dala dve opcije na glasanje, "negativnu" - ako navijači misle da treba da se zviždi igraču, i "pozitivnu" - ako misle da nije zaslužio zvižduke.

Na vrhu liste fudbalera koji su navukli bes navijača su Marselo, Jović i Varan, mada ni trener Zidan nije mnogo bolje prošao.

Jovića je u anketi jedan od najomraženijih igrača Reala trenutno, zapravo drugi najneomiljeniji igrač posle Marsela, kome se na teret stavljaju kiksevi ne samo sa Šahtjorom, već od starta sezone. 

Foto: marca.com

 

Kada je reč o Joviću, čak 10.900 anketiranih smatra da srpski napadač zaslužuje zvižduke i negativne reakcije zbog igara koje pruža od dolaska u klub.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija