• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.10.2020

17:54 >> 17:55

(VIDEO) MODRIĆ STAVIO TAČKU NA EL KLASIKO! Madriđani savladali Barselonu, Ramos ponovo u svom ELEMENTU! VAR je "ČUDO"!

Fudbal

(VIDEO) MODRIĆ STAVIO TAČKU NA EL KLASIKO! Madriđani savladali Barselonu, Ramos ponovo u svom ELEMENTU! VAR je "ČUDO"!

Podeli vest

Fudbaleri Real Madrida savladali su u El Klasiku ekipu Barselone na Kamp Nou sa 3:1 u šestom kolu LA Lige

Ako se pogleda rezultat na današnjem meču izmešu Barselone i Reala, kao i poslednjih 20-ak minuta duela može se reći da je Real zasluženo pobedio. Ipak, odlučujući detalj dogodio se u 62. minutn kada je nakon VAR intervencije Realu dodeljen penal koji je u gol pretvorio Serhio Ramos, igrač na kojme je prethodno i napravljen jedanaesterac.

Lengle je vukao Ramos, koji je pre toga povukao Francuzam međutim, VAR se upalio a glavni arbitar pokazao na belu tačku. Pet minuta kasniije, Varan je igrao rukom u svom šessnaestercu, ali tada VAR nije radio i Barselona je po sve sudeći oštećena! Prvi gol na meču postigao je Valverde, da bi samo tri minuta kasnije Fati poravnao na 1:1.

Do kraja duela Barselona je dominirala, a Real pretio iz kontre. Tačku na trijumf Madriđana postavio je Luka Modrić u 90. minutu duela. Srpski reprezentativac Luka Jović presedeo je čitav meč na klupi.

Barselona - Real Madrid 1:3

(Fati 8 - Valverde 5, Ramos 62 penal, Modrić 90)

STADION: Kamp Nou (Barselona), SUDIJA: Huan Martinez Munuera

BARSELONA: Neto - Dest, Pike, Lengle, Alba - Buskec, De Jong - Pedri, Kutinjo, Fati - Mesi. TRENER: Ronald Kuman.

REAL: Kurtoa - Načo, Varan, Ramos, Mendi - Valverde, Kazemiro, Kros - Asensio, Benzema, Vinisijus. TRENER: Zinedin Zidan.

KRAJ!

 

 

90. minut - Modrić je imeđao odbranu domaćeg tima i postigao i treći gol za Real Madrida! Katalonski tim je delovao loše u završnici duela...

85. minut - Kros je imao priliku da reši ovaj meč, ali Neto zaustavlja udarac sa svega sedam metara nemačkog reprezentativca! Zatim je i Varan promašio prazan gol!

76. minut - Sam finiš na Kamp Nou, Barselona pokušava da dođe do izjednačenja, ali nemaju pravu ideju u napadu. 

70. minut - Rukom je igrao Varan u svom kaznenom prostoru, međutim, VAR se ovoga puta izgelda "pokvario" te se nije aktivirao. 

62. minut - Real dolazi do prednosti! Naravno, penal je obično rezervisan za tzv" galaktikose", pošto je prethodno nakon VAR intervencije glavni arbitar na ovom meču okrakaterisao duel Lenglea i Ramosa kao penal za goste! Sa 11 metara precizan je upravo Ramos!

Defanzivac, poznat po nesportskim ispadima na terenu, a još tokom prvog dela pokušao je da iscenira jedanaesterac na sličan način, međutim, tada nije bio kažnjen žutim kartonom. Pre situacije u kojoj Lengle vuče Ramosa, Španac je levom rukom povukao Francuza...

 

 

53. minut - Kutinjo glavom sa svega tri metra šutira pored gola!

51. minut - Dvoumio se Fati u samoj završnici akcije nakon odličnog dodavanja Mesija. Na kraju je šutirao pored gola.

46. minut - Real preti na startu drugog dela. Benzema pokušava glavom, ali lopta ide pored gola.

POLUVREME!

 

 

45. minut - Još dva minuta nadoknade vremena!

39. minut - Dobar napad domaćina, ali i loš centaršut Albe!

32. minut - Nastavlja se pritisak Barselone, Real čeka priliku za kontranapad!

Foto: Tanjug/AP

24. minut - Na drugoj strani i Benzema promašuje ogromnu šansu! Neto spašava Barsu!

23. minut - Balgo rečeno "čarolija" Mesija! Magičnim driblingom je bacio Ramosa, međutim, Kurtoa je uspeo da zaustavi Argentinca u situaciji jedan na jedan.

19. minut - Udarac Mesija iz daljine, brani Kurtoa! Prethodno je Kazemiro pokušao da poremeti Argentinca, zbog čega je dobio žuti karton.

13. minut - Nastavlja se pritisak Barselone!

 

 

8. minut - Novi goool! Barsa poravnava na 1:1! Ansu Fati kruniše sjajan napad Katalonaca i izjednačuje na 1:1!

7. minut - Velika prilika za Vinisujusa! Obrukao se u samoj samoj završnici i šutirao daleko preko gola.

 

 

5. minut - Goooool! Valverde koristi prvu priliku za Real na ovom meči dovodi Madriđane u prednost. Asistent je Benzema!

3. minut - Odličan napad Barselone preko Faija, ali Mesi ne uspeva da dobro prihvati loptu i akcija Katalonaca je propala.

Utakmica je počela!

15.50 - Zagrevanje je gotovo, rivali će uskoro izaći na teren u dresovima i započeti veliki okršaj.

 

 

 

 

15.30 - Sve je spremno za početak najveće fudbalske utakmice na svetu, a do prvog sudijskog zvižduka ostalo je još tačno pola sata.

15.10 - Sastavi su se konačno pojavili, Luka Jović je na klupi Reala!

Barselona će meč započeti u sledećem sastavu: Neto - Dest, Pike, Lengle, Alba - Buskec, De Jong - Pedri, Kutinjo, Fati - Mesi.

 

 

Šansu sa klupe za rezerve će u domaćem timu čekati Pena, Tenas, Arauho, Firpo, Roberto, Pjanić, Puđ, Alenja, Dembele, Grizman, Trinkao i Brajtvajt.

Sa druge strane, startnu postavu Madriđana čine: Kurtoa - Načo, Varan, Ramos, Mendi - Valverde, Kazemiro, Kros - Asensio, Benzema, Vinisijus.

 

 

Na klupi Reala su, osim Jovića, još Lunin, Lopez, Militao, Marselo, Modrić, Isko, Lukas Vaskez i Rodrigo.

15.04 - Iako bi na manje od sat vremena trebalo da budu poznati sastavi, njih i dalje nema, a mi ih sa nestrpljenjem čekamo.

15.00 - Dobrodošli na lajv blog El Klasika na portalu informer.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
REDAKCIJO

pre 3 godine

Mordić je eto čudo i u 34-oj godini! Nego pišite nam o hrvatskoj crkvi iz 9veka nađenoj u Ravno u BiH?

Slavko

pre 3 godine

Skoro ista situacija je bila i u meču Partizan-Zvezda. Sanogo povučen za dres u šesnaestercu, penal! Ne može sudija da mjeri jačinu povlačenja, nema on taj kantar. Zato, ako nekoga vučeš za dres u šesnaestercu, rizikuješ penal za protivnika!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17