• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2020

10:39

NAŠE DETE JE MENTALNO ZLOSTAVLJANO... Snežana i Milan Borjan o napadima Vuletića, traže kaznu!

Fudbal

NAŠE DETE JE MENTALNO ZLOSTAVLJANO... Snežana i Milan Borjan o napadima Vuletića, traže kaznu!

Podeli vest

Veliku prašinu je podigla objava čelnika Partizana Vladimira Vuletića na društvenim mrežama koja je sadržala i fotografiju sina Snežane i Milana Borjana

Golman Crvene zvezde i njegova supruga gostovali su u Jutarnjem programu TV Prva i izneli optužbe na račun potpredsednika FK Partizan Vladimira Vuletića.

- Ja sam bila četiri godine direktorka marketinga Partizana, znamo da je derbi praznik fudbala, da se svi raduju njemu, ali postoje čarke na terenu i van terena. To se završi za jedan dan, ali je ova situacija prevršila svaku meru. Profesor Pravnog fakulteta Vuletić je najstrašnije zloupotrebio moje dete, ranije izmontiranu sliku je stavio na svoj profil na Tviteru i doveo u pitanje očinstvo mog deteta. Kao profesor, akademski građanin je prevršio Konvenciju o pravu deteta u kojoj se kaže da nijedno dete ne sme ni fizički ni mentalno da bude zlostavljano. Naše dete je mentalno zlostavljano, ono će za pet, šest godina krenuti u školu, ostaće te slike, deca su surova… - kazala je za TV Prva Snežana Borjan.

Foto: Starsportphoto

 

- Ovo je prevršilo svaku meru, derbi nosi neke čarke, između navijača i nas igrača, uprava, ali mislim da je ovo prevršilo svaku meru. Nedopustivo je, ne može time da se služi jedan profesor, potpredsednik kluba, sa takvim stvarima po internetu - dodoa je golman Zvezde i najavio dalje korake:

- Ja generalno sa njim nemam nikakav kontakt, meni je prosleđena ta slika, ja sam šokiran kad sam video to i kao otac deteta sam poludeo, zvao advokata, pitao ga šta može da se uradi, da se profesor maksimalno kazni… Advokat će da podnese krivičnu prijavu protiv njega, pa ćemo da vidimo dalje.

Snežana Borjan je dalje uputila apel dekanu Pravnog fakulteta.

Foto: Novak Đurović

 

- Nedopustivo je, akcentovaću još jednom da je čovek univerzitetski profesor, da se plaća iz budžeta Republike Srbije… Pitala bih Zorana Mirkovića, dekana, zašto ćutite profesore? Da li je normalno da profesor krši član 118. krivičnog zakonika, zašto ste to dozvolili? - upitala je Borjanova.

Borjan je na pitanje zašto se sve to dešava rekao:

- To govori da imaju kompleks od nas, za dobrim konjem prašina se diže… Kanađani su šokirani, dobijao sam pozive, rekli su da će maksimalno da pomognu. Oni mogu dosta toga da urade, videće se narednih dana, ne bih da pričam na televiziji, rekli su da ne iznosim informacije.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
koroman

pre 3 godine

hahaha po svaku ceu zadrzati ogromnu Borjanovu platu -a to je napad na Partizan jer to donosi poene .Malo su se zaigrali?

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59