• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2020

00:42

(VIDEO) OPŠTA TUČA U GORNJEM MILANOVCU! Bivši kapiten Zvezde NASRNUO na nekadašnjeg igrača Partizana! Obezbeđenje reagovalo

Fudbal

(VIDEO) OPŠTA TUČA U GORNJEM MILANOVCU! Bivši kapiten Zvezde NASRNUO na nekadašnjeg igrača Partizana! Obezbeđenje reagovalo

Podeli vest

Fudbaleri Metalca i Radnika su u Gornjem Milanovcu odigrali meč bez pobednika (1:1) u 12. kolu Superlige Srbije, a utakmicu je obeležio veliki incident u drugom poluvremenu

Potpuni haos je nastao u trenutku kada je prilikom izvođenja auta jedan rezervista Metalca gurnuo rivala i tada je nastala ogromna gužva koju je moralo obezbeđenje da razbije.

Jednog trenutka je čak umalo došlo i do sukoba trenera, pošto je strateg gostiju Slavoljub Đorđević pokušao da nastrne na šefa stručnog štaba domaćina, Žarka Lazetića. Ipak, nekadašnjeg kapitena Crvene zvezde je obuzdalo obezbeđenje u nameri da se obračuna sa bivšim fudbalerom, a kasnije i trenerom Partizana.

Kompletnu situaciju možete videti u narednom video prilogu, a gužva počinje na 3:25 snimka.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 3 godine

Све те квази стручњаке без моралног дигнитета треба суспендовати и протерати доживотно из фудбала...

Journalist

pre 3 godine

Simptomaticno, uvek kada sudi Grujic neki cirkus. Mislite o tome.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija