• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2020

22:39

(VIDEO) ČEMPIONŠIP! Reding GAZI sve pred sobom, ogroman KIKS Votforda

Fudbal

(VIDEO) ČEMPIONŠIP! Reding GAZI sve pred sobom, ogroman KIKS Votforda

Podeli vest

Fudbaleri Redinga savladali su Blekburn u gostima rezultatom 4:2, dok je Votford na strani protiv Vikomba odigrao meč bez pobednika (1:1)

Ekipa Veljka Paunovića je nastavila da melje rivale u Čempionšipu, pa posle osam kola ima skor od sedam pobeda i jednog remija, a na tabeli zauzima ubedljivo prvo mesto sa 22 boda.

Reding je poveo posle samo osam sekundi igre preko Jakua Meitea koji je iskoristio krajnje smotanu reakciju kompletne odbrane Belkburna.

Ipak, samo dva minuta kasnije je Adam Armstrong doneo izjednačenje domaćem timu.

Međutim, već na isteku četvrt časa igre je ponovo u vođstvo Reding doveo 18-godišnji Majkl Olise.

Na 3:1 povisio je Džoš Lorent veoma preciznim udarcem u 18. minutu meča.

Drugi gol na meču postigao je Armstrong u 66. minutu, kada je zaplivao kroz vazduh i loptu glavom poslao u nebranjeni deo mreže.

Ipak, pitanje pobednika je rešio Lukas Žoao koji je u 82. minutu vratio gostima dva gola prednosti.

Sa druge strane, izabranici Vladimira Ivića su kiksirali, pošto je Vikomb u dosadašnjem delu sezone imao sve poraze, a baš protiv Votforda su došli do prvog boda.

Prvi gol na meču bio je delo Ismaile Sara koji je u 52. minutu glavom poslao loptu u mrežu, posle centaršuta Kika koji ga je pogodio "u trepavicu".

Izjednačenje Vikombu doneo je Entoni Stjuart u 66. minutu pogotkom glavom posle kornera.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija