• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.11.2020

19:34

(VIDEO) ARSENAL SLAVIO NA OLD TRAFORDU! Obamejang sa "kreča" za minimalnu pobedu!

Fudbal

(VIDEO) ARSENAL SLAVIO NA OLD TRAFORDU! Obamejang sa "kreča" za minimalnu pobedu!

Podeli vest

Arsenal je pobedio Mančester junajted u sedmom kolu Premijer lige, a jedini gol postigao je Pjer Emerik Obamejang sa bele tačke 1:0(0:0)

Bleda predstava u derbiju sedmog kola Premijer lige. Nisu nam pružili igrači Mančester junajteda i Arsenala praznik fudbala na kakav smo navikli, a svih devedeset minuta svodi se na Pogbino "ludilo" i pogodak sa bele tačka Obamejanga za konačnih 1:0. 

Bilijar u šesnaestercu, lopta se odbila ka Pogbi. Visoki Francuz nije video da mu Beljerin prilazi sa leđa, nespretno je reagovao i oborio ga u kaznenon prostoru. Loptu je uzeo kapiten Arsenala, Pjer Emerik Obamejang i bio je siguran. 

Tokom prvih 45 minuta, Arsenal je bio bolji rival, imali su igrači Mikela Artete inicijativu, ali nije bilo konkretnog učinka. Veoma agilan na današnjoj utakmici bio je Muhamed Elneni, preko koga je išla većina Arsenalovih napada. 

Foto: Tanjug/AP

U dva navrata sjajno je akcije protivnika zaustavljao Viktor Lindelof, pa je tako prvi put sprečio Aubamejanga, a potom i Lakazeta da ranije dovedu Arsenal u prednost. 

Ipak, kako je Šveđanin sklon kiksevima, jedan je mogao ozbiljno da ga košta. Vilian mu je ukrao loptu ispred šesnaesterca, dodao Obamejangu, koji je povratnom kao na tacni poslužio Brazilca, ali se isprečila prečka ovoga puta. 

Foto: Tanjug/AP

U drugom poluvremenu, bilo je interesantno samo do gola Arsenala, kada je Arteta sve svoje ideje vezivao sa odbranu Lenovog gola. I uspelo je, mada je Rašford mogao da donese izjednačenje svojoj ekipi, ali je lopta posle rikošeta završila u korneru. 

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Premijer liga, 7. kolo:

Nedelja:
Aston Vila – Sautempton 3:4 (0:3)
Mings 62, Votkins 90+2 (p), Griliš 90+7 – Vestergard 20, Vord-Prauz 33, 45, Ings 58

Njukasl – Everton 2:1 (0:0)
Vilson 56p, 84 – Kalvert-Luin 91

M. Junajted – Arsenal 0:1 (0:0)
Obamejang 69p

20.15 Totenhem – Brajton

Subota:
Š. Junajted – M. Siti 0:1 (0:0)
Voker 28

Barnli – Čelsi 0:3 (0:1)
Ziješ 26, Zuma 63, Verner 70

Liverpul – Vest Hem 2:1 (1:1)
Salah 42p, Žota 85 – Fornals 10

Petak:
Vulverhempton – Kristal Palas 2:0 (2:0)
Ait Nuri 17, Podens 27

Ponedeljak:
18.30 Fulam – VBA
21.00 Lids – Lester


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17