• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.11.2020

07:38

DRAMA PRED ŠKOTE! Tumbaković KAŽNJEN, ne može da vodi "orlove" jednu utakmicu!

Fudbal

DRAMA PRED ŠKOTE! Tumbaković KAŽNJEN, ne može da vodi "orlove" jednu utakmicu!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković suspendovan je jednu utakmice u UEFA takmičenjima zbog kašnjenja reprezentativaca na početak meča Lige nacija protiv Mađarske

"Orlovi" su poraženi na tom oktobarskom susretu odigranom na "Marakani" sa 1:0, a mesec dana kasnije iz UEFA im je stigla kazna nakon što su službena lica prijavila naš nacionalni tim. U obrazloženju odluke na sajtu evropske kuće fudbala stoji da je Tumbaković najodgovoriniji za kašnjenje fudbalera i da će morati da puzira jednu utakmicu.

Foto: Starsportphoto

 

 

UEFA je kako prenosi Žurnal obrazložila da su naši fudbaleri ponovi prekršaj. Septembra 2019. godine orlovi su kasnili na teren protiv Luksemburga posle čega je doneta odluka o uslovnoj suspenziji na godinu dana.

Dobra vest je, da kazna ne mora da bude izvršena na meču sa Škotima u baražu za odlazaka na Evropsko prvenstvo 12. novembra, već tri dana kasnije u Ligi nacija. 

Takođe, Fudbalski savez Srbije kažnjen je sa 20.000 evra,dok je selektor u obavezi da plati 5.000 evra.

Foto: Starsportphoto

 

Srpski selektor će ovog ponedeljka objaviti spisak fudbalera za predstojeći baraž okršaj sa Škotskom, kao i utakmice Lige nacija.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zvezdas

pre 3 godine

AKO NEBUDE VODIO REPREZENTACIJU PROTIV SKOTA TO MOZE SAMO DA BUDE PLUS A NIKAKO MINUS.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija