• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.11.2020

09:25

REAL TRLJA RUKE! Zvezda Bajerna odbila da produži ugovor!

Fudbal

REAL TRLJA RUKE! Zvezda Bajerna odbila da produži ugovor!

Podeli vest

David Alaba odbio je da produži ugovor sa Bajernom iz Minhena, pa se na kraju sezone očekuje rastanak sa Bavarcima

Bliži se kraj ere Davida Alabe u Bajernu iz Minhena, pošto je austrijski fudbaler odbio da produži ugovor sa Bavarcima nakon nekoliko meseci pregovaranja. 

Foto: Reuters

Bajernov predsednik Hervert Hajner rekao je da klub povlači ponude za 28-godišnjeg univerzalca. 

- Ponudili smo mu jako dobru i fer ponudu u ovim teškim vremenima. Rekli smo da želimo da dobijemo odgovor do kraja oktobra, ali nismo dobili. Nakon toga kontaktirali smo njegovog agenta (Pini Zahavi), a on nam je rekao da ponuda nije dovoljno dobra. Odlučili smo da se povučemo i više ne postoji nikakava ponuda za novi ugovor - rekao je Najner. 

Foto: Reuters

Alabin ugovor važi do kraja aktuelne sezone, pa je on u januaru već slobodan da pregovara sa drugim klubovima. Šuška se da je za njega najviše zainteresovan Real Madrid, ali pominju se još Juventus i Inter. 

Navodno, Austrijanac je tražio 25.000.000 evra godišnje, dok je Bajern bio spreman da plati desetak miliona manje, što se njemu nije svidelo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija