• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.11.2020

13:16

HRVAT UMEŠAO PRSTE! Sramno je šta Joviću rade u Realu! DA LI JE OVO REŠENJE?

Fudbal

HRVAT UMEŠAO PRSTE! Sramno je šta Joviću rade u Realu! DA LI JE OVO REŠENJE?

Podeli vest

Srbin je definitivno otpisan! Luka Jović ni četvrti meč u nizu nije dobio priliku u Real Madridu

Real je pobedio Inter 3:2 u Ligi šampiona, a trener Zinedin Zidan se ponaša kao da Luka ne postoji, ponovo ni minut nije dao srpskom fudbaleru.

Još od duela sa Šahtjorom (2:3), Jović, koji je u tom duelu izašao iz igre u 59. minutu, nije ponovo video teren.

Španski mediji, koji ga ionako mesecima sele, već su ga definitivno otpisali. Ali, ne samo Španci, nego i Francuzi.

Foto: Starsportphoto

 

Navodno, trener Monaka Niko Kovač hoće Luku Jovića, zajedno sa zemljakom Marcelom Brozovićem iz Intera, da dovede  januaru.

Jović, koga je Kovač lansirao u Ajntrahtu iz Frankfurta, bi prema želji Kovača zamenio Visama Ben Jedera, za čiji je odlazak dao "zeleno svetlo". Monako ima ideju da pozajmi Srbina na godinu ili dve dana. Real će verovatno biti zainteresovan za taj plan, jer je navodno i tokom leta predlagao Srbinu da ode na pozajmicu, u neki klub u kom bi igrao.

Foto: tanjug/ap photo

 

Isti izvor navodi da Jović ne bi imao ništa protiv toga da radi sa Kovačem u Monte Karlu, posebno što bi imao zagarantovano mesto u startnoj postavi.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija