• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Beta

04.11.2020

16:32

UEFA POTVRDILA! Ako prođu Škote, zna se gde će "orlovi" igrati na Evropskom prvenstvu

Fudbal

UEFA POTVRDILA! Ako prođu Škote, zna se gde će "orlovi" igrati na Evropskom prvenstvu

Podeli vest

Evropska fudbalska unija (UEFA) saopštila je danas da još ne planira promenu formata Evropskog prvenstva 2021. godine, posle navoda da se razmatra mogućnost da se ceo turnir odigra u Rusiji

Evropsko prvenstvo trebalo je da se održi ovog leta u 12 gradova, ali je takmičenje pomereno za godinu dana zbog pandemije korona virusa.

Francuski list Parizijen je početkom nedelje naveo da UEFA razmatra mogućnost promene formata i da namerava da se takmičenje održi u jednoj zemlji zbog porasta broja zaraženih korona virusom, a kao organizator pomenuta je Rusija.

UEFA nije odbacila mogućnost promene formata, ali je navela da se za sada to ne planira. 

- UEFA namerava da održi Evropsko prvenstvo u formatu i na mestima koji su potvrđeni početkom godine, a mi radimo sa gradovima domaćinima na pripremama. S obzirom na neizvesnot oko korona virusa, nad kojim ni UEFA ni lokalni organizatori nemaju kontrolu, trenutno je prerano reći da li će na tim utakmicama biti ograničenja za navijače - navodi se u saopštenju UEFA, preneo je Skaj.

- Napori UEFA trenutno su usredsređeni na planiranje turnira u 12 gradova sa navijačima. Odluke koje su u suprotnosti sa tim planom mogle bi se doneti u skorije vreme ako je potrebno, ali trenutno se ne planira promena - dodaje se.

Utakmice Evropskog prvenstva, koje će se održati od 11. juna do 11. jula naredne godine, igraće se u Amsterdamu, Bakuu, Bilbau, Bukureštu, Budimpešti, Kopenhagenu, Dablinu, Glazgovu, Londonu, Minhenu, Rimu i Sankt Peterburgu.

Dakle, ukoliko Srbija prođe Škotsku u finalu baraža za plasmana na EURO, igraće u Glazgovu svoje mečeve grupne faze protiv Engleske, Hrvatske i Češke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija