• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.11.2020

23:11

NAKON ŠOKANTNE ZAVRŠNICE! Oglasio se Nenad Lalatović!

Fudbal

NAKON ŠOKANTNE ZAVRŠNICE! Oglasio se Nenad Lalatović!

Podeli vest

Posle remija protiv Metalca 3:3 (1:1), šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović je izjavio da bi bilo nezasluženo da su crveno-beli došli do trijumfa

Narednog vikenda, u Super ligi Srbije se zbog reprezentativne pauze neće igrati redovno prvenstveno kolo, a prvenstvo će biti nastavljeno za dve nedelje, kada će Vojvodina na svom terenu dočekati ekipu Crvene zvezde.

Foto: Starsportphoto

- Moram da budem iskren i kažem da bi bilo nezasluženo da smo pobedili. Ovo je realan rezultat, posle utakmice koja je bila otvorena sa obe strane. Čestitam ekipi Metalca na prikazanoj igri, kao i Žarku Lazetiću na postavci, čime je još jednom pokazao da je sjajan trener. Mojoj ekipi ne sme da se desi da, kad na strani da tri gola, u poslednjih 10 minuta primi dva. Međutim, to je fudbal - izjavio je Lalatović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mire

pre 3 godine

Ne Lale to je očigledna nameštaljka!!!! Sramota!!!!

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija