• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2020

09:12

(VIDEO) NEVIĐEN SNIMAK HAPŠENJA! Srpski MMA borac, Španci su ga proglasili NAJVEĆIM KRIMINALCEM, stric mu je Vladan Milojević! DROGA, NOVAC...

Fudbal

(VIDEO) NEVIĐEN SNIMAK HAPŠENJA! Srpski MMA borac, Španci su ga proglasili NAJVEĆIM KRIMINALCEM, stric mu je Vladan Milojević! DROGA, NOVAC...

Podeli vest

Na Palma de Majorki početkom godine uhapšen je Stefan Milojević, sin nekadašnjeg fudbalera Gorana Milojevića, a bratanac bivšeg trenera crveno-belih Vladana Milojevića

Bivši fudbaler i MMA borac je u zatvoru, sumnjiči se da je vođa bajkerske bande "United tribuns" osnovane u Nemačkoj.

Španci su objavili dokumentarni film koji otkriva sve detalje hapšenja bratanca Vladana Milojevića. Radi se o dokumentarcu medijske kuće DMAX u kome je Milojević predstavljen kao jedan od tri najveća kriminalca koja su "pala" u Španiji.

Na snimku se vidi kako policija upada u njegov stan, u kom je bio sa devojkom, a dok su mu pretraživali stan  Stefan Milojević je mirno stajao i odgovarao na pitanja inspektora. Rekao je da priča engleski i da je iz Nemačke, potvrdivši da je bio MMA borac.

Policija ga je ispitivala za telefone, a tokom pretresa Milojevićevih stanova pronađena je veća količina novca, narkotika, kao i policijske značke i uniforme. Nezvanično,  Milojević je bio predsednik bajkerskog kluba "United tribuns", a obezbeđivao je klubove i bordele po Španiji, a na taj način su navodno ubacivali svoje ljude koji su na tim mestima dilovali narokotike.

Stefan Milojević ima 29 godina i rođen je u Francuskoj, igrao je za Teleoptik, Košice, BSK Borču i Bežaniju, potom bio i u inostranstvu, ali je rano završio karijeru. Nedavno je njegov otac, bivši fudbaler Zvezde i Partizana, postao trener Bačke, dok je njegov stric Vladan Milojević bio trener Crvene zvezde.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija