• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2020

13:37

(FOTO) SKANDAL ZBOG SRBA U ITALIJI! Milenković i Vlahović rizikovali kaznu, DOŠLI BEZ DOZVOLE!

Fudbal

(FOTO) SKANDAL ZBOG SRBA U ITALIJI! Milenković i Vlahović rizikovali kaznu, DOŠLI BEZ DOZVOLE!

Podeli vest

Srpski reprezentativci Nikola Milenković i Dušan Vlahović mogli bi da se nađu u problem kad se vrate u Italiju

Srpski fudbaleri su u utorak veče došli u Beograd i biče na raspolaganju selektoru Ljubiši Tumbakoviću za meč sa Škotskom (četvrtak, 20.45) u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo.

Kako prenose italijanski mediji, Milenković i Vlahović su rizikovali kaznu zbog nastupa za reprezentaciju Srbije. 

Pored srpskog dvojca, na listi igrača koji nisu poštovali pravila su Sofjan Amrabat, Martin Kaseres, Erik Pulgar i Lukas Martinez Kvatra. Amrabat je Marokanac, dok su preostala trojica fudbalera otišla u Južnu Ameriku i javili se svojim selektorima. Vest je preneo italijanski novinar Palmeri Tankredi.

 

Portal Firenzeviola.it prenosi da su igrači prekršili pravilo i otišli iz "balona" pod pritiskom svojih federacija. kao primer su naveli, da je italijanska reprezentacija je pozvala petoricu igrača Fiorentine, ali su oni ostali u Firenci.

Foto: fss.rs

 

Italijanski mediji prenose da je Fiorentina obavestila Fudbalski savez Italije i nadležne zdravstvene organe da su se igrači odazvali pozivu nacionalnih timova "na svoju ruku".

Foto: fss.rs

 

Ovo znači da bi Milenković i Vlahović mogli da se sretnu sa kaznom kada se reprezentativna pauza završi i oni se vrate u Firencu. Tako je svojevremeno i Kristijano Ronaldo prekršio karantin kada je napustio reprezentativni kamp gde je bio zaražen koronavirusom i doputovao u Torino. Platio je kaznu od 1.400 evra zbog kršenja obavezne izolacije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija