• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2020

07:12

MILIONI EVRA SU NA STOLU! Ako pobede Škote "orlove" čeka pravo BOGATSTVO!

Fudbal

MILIONI EVRA SU NA STOLU! Ako pobede Škote "orlove" čeka pravo BOGATSTVO!

Podeli vest

Ako pobede Škotsku u četvrtak (20.45) i plasiraju se na Evropsko prvenstvo, reprezentativci Srbije biće bogato nagrađeni

Fudbalski savez Srbije dobiće od UEFA nagradu od 9,25 miliona evra ako se "orlovi" plasiraju na Evropsko prvenstvo, a polovinu tog novca podeliće između sebe igrači, stručni štab i zaposleni u administraciji, saznaje Informer. To znači da će kapiten Aleksandar Kolarov i drugovi dobiti na raspolaganje oko 4,6 miliona evra.

NAGRADE NA EP


Pobeda 1.500.000e
Nerešeno 750.000e
1/8 finala 2.000.000e
1/4 finala 3.250.000e
1/2 finala 5.000.000e
Finalista 7.000.000e
Šampion 10.000.000e 

Sve što je potrebno da urade jeste da u finalu baraža u četvrtak savladaju selekciju Škotske. Imaće izuzetno jak takmičarski motiv, jer bi bili prva generacija od 2000. godine koja je odvela nacionalni tim na šampionat Evrope.

Finansijski motiv takođe bi bio veliki, štaviše najveći dosad, jer je UEFA za predstojeći EURO pripremila najbogatije nagrade.

Raspodela premije bila bi slična onoj kad su se "orlovi" plasirali na Mundijal u Rusiji. Tad je FIFA svakom učesniku dala deset miliona dolara, odnosno oko 8,5 miliona evra. FSS je 45 odsto tog novca dao igračima i stručnom štabu, a pet odsto zaposlenima u administraciji.

Foto: starsport

 

Na igračima će biti da sami odrede koliko će novca dobiti svaki pojedinac, proporcionalno broju odigranih utakmica u kvalifikacijama i doprinosu rezultatima.

FSS će prepustiti da kapiten reprezentacije u dogovoru sa zamenikom odluči koliki je čiji deo.

Foto: Starsportphoto

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Jovanov ukazao na promenu stava o Beogradu na vodi: Đilas doživeo kopernikanski obrt!
Politika

Jovanov ukazao na promenu stava o Beogradu na vodi: Đilas doživeo kopernikanski obrt!

Nakon obraćanja poslanika Dragana Đilasa (Srbija protiv nasilja) koji je izneo niz primedbi na sastav nove Vlade Srbije, šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov poručio je da je Đilas govorio o Kosovu i Metohiji, a da nema prava da govori o Kosovu i Metohiji čovek koji je na organima svoje stranke dao nalog svoj potpredsednici da na forumu Zapadni Balkan potpiše deklaraciju u kojoj se svi oni zajedno, uključujući i tu stranku i druge socijaldemokratske stranke Balkana, zalažu za što brži ulazak Kosova u Evropsku uniju.

02.05.2024

11:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Akcija Uprave saobraćajne policije! Zlatko Belencan: "Za sedam dana otkriveno 36.000 prekršaja"
Bezbednost saobraćaja

Akcija Uprave saobraćajne policije! Zlatko Belencan: "Za sedam dana otkriveno 36.000 prekršaja"

Četvrta Centralna akcija Ministarstva unutrašnjih poslova koja će se sprovoditi na teritoriji Republike Srbije počinje danas i trajaće do 7. maja, rekao je za Tanjug pomoćnik načelnika Uprave saobraćajne policije Zlatko Belencan, navodeći da je u prethodnih sedam dana, koliko je trajala Međunarodna akcija pojačane kontrole saobraćaja "Roadpol"', otkriveno 36 hiljada prekršaja.

02.05.2024

11:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija