• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2020

17:57

(VIDEO) DAN PRED EPSKI MEČ NA MARAKANI! Poslednji raport Ljubiše Tumbakovića!

Fudbal

(VIDEO) DAN PRED EPSKI MEČ NA MARAKANI! Poslednji raport Ljubiše Tumbakovića!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije dočekuje na stadionu "Rajko Mitić" selekciju Škotske od 20 i 45 u odlučujućem meču za plasman na EURO iduće godine

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković, kao i jedan od najboljih igrača našeg tima Dušan Tadić, obratili su se na redovnoj konferenciji za štampu dan pred duela sa Škotskom.

Tumbaković je odmah na startu bio upitan za tajnog aduta pred sutrašnji meč...

- Ne znam da li imamo tajnog aduta, ali u našem timu imaju igrači koji u datim trenutku mogu da rezultiraju. Mitrović nije naš jedini igrač koji postiže golove. Imamo grupu igrača koji u svakom momentu koji može da da gol. Nisu to tajnu aduti, već koje protivnički selektor prepoznaje. Voleo bih imamo podršku navijača. Svojevremeno sam na prvom predstavljanju rekao da mi je želja da reprezentaciju predstavim narodu, kao i narod reprezentaciji. Ako je tako, onda je to ozbiljna podrška za našu sutrašnju utakmicu. U mojim godinama verovatno je ovo najveći meč u mojoj karijeri. Ali kod nas je svaka naredna, a ova ima dimenziju i ispada da je najvažnija. Imao sam puno utakmica, ali ovog momenta se nameće da je ovo moja najvažnija utakmica u karijeri- rekao je Tumbaković.

Kada je prva postava u pitanju, kao i spremnost igrača, selektor je kratko odgovorio:

- Nemam dileme oko prvih 11! Svi su spremni. Svaka utakmica u pripremi postoji velika doza taktike. Sve ćemo učiniti da utakmicu dovedemo da možemo da je kontrolišemo. Ako budemo uspeli, onda to da pretočimo u rezultat. Adaptirani smo na uslove za rad. Sva naša okupljanja su takva. Nije ništa novo, igrači su taj rad prihvatili. Imamo dobru atmosferu i sa velikom željom iščekujemo utakmicu.- ističe naš selektor!

Tumbaković se zatim osvrnuo i na dolazak Nikole Milenkovića u poslednji čas!

- Nikola je standardan igrač reprezentacije otkada sam došao. Uvek je bio tu. Velika je podrška i vrlo mi je drago, pao mi je kamen sa srca kada sam ga video u timu- rekao je Tumbaković, zatim i otkrio šta će reći svojim izabranicima pred sam početak duela:

- Puno toga motivacionog, to je neka naša intima- zaključio je Tumbaković.

Foto: Printscreen You Tube

Svoje očekivanja izneo je i Dušan Tadić:

- Mislim da u finalima ne postoji favorti, uvek je 50:50. Voliš taj momenat, tu tenziju. Taj pritisak, navikli smo da ga nosimo. Želimo da preuzmemo odgovornost i da na terenu pokažemo ono najbolje. Ne znam, igram sam u Ligi šampiona, to su nokaut mečevi, dve utakmice su u pitanju, ovde je jedna. Igrali smo dosta tih mečeva- rekao je Tadić, koji je još istakao da će pre meča gledati film "Gladiator", kako bi se dodatno motivisao!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija