• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2020

23:57

(ANKETA) OCENE! Srbija je ponovo ispala! Ko je glavni krivac?

Fudbal

(ANKETA) OCENE! Srbija je ponovo ispala! Ko je glavni krivac?

Podeli vest

Reprezentacija Srbije ostala je bez plasmana na Evropsko prvenstvo posle užasne igre koju je prikazala protiv Škotske

U nastavku vam mi predstavljamo ocene za igrače i selektora "orlova", a potom želimo da čujemo i vaše mišljenje u anketi na dnu teksta.

Predrag Rajković (6) - Golman "orlova" kod gola u regularnom delu nije mogao ništa, a kod penala je u nekoliko navrata bio nadomak odbrane. Ipak, nišra mu se ne može zameriti.

Nikola Milenković (5) - Znatno lošija partija u odnosu na one na kakve nas je navikao. Dobio je žuti karton u ranoj fazi utakmice i to ga je opterećivalo do samog kraja. Takođe, jednom je tragikomično izgubio loptu iz vida dok je bila u njegovom posedu.

Stefan Mitrović (5,5) - Malo bolji od Milenkovića, ali samo toliko. Iz igre izašao u produžetku zbog povrede.

Nemanja Gudelj (6,5) - Odličan je bio i kao štoper, a kasnije i kao centralni vezista.

Darko Lazović (5) - Neumorno se borio sa Endijem Robertsonom, ali je tokom svih 120 minuta bilo potpuno jasno da je levi bek Liverpula klasa iznad.

Filip Kostić (5) - Očigledno nedovoljno oporavljen, bez ikakvog učinka, osim što je poklonio Škotima loptu nekoliko sekundi pre vodećeg gola. Zamenjen posle sat vremena.

Nemanja Maksimović (5,5) - Niti dobar, niti loš. Igru napustio u 70. minutu.

Saša Lukić (5,5) - Odigrao ceo meč, ali bez pravog učinka.

Dušan Tadić (5,5) - Nije pružio ono što se od njega očekivalo. Falio je neki njegov potez da napravi razliku.

Sergej Milinković-Savić (5,5) - Zamenjen u 70. minutu, a poslednji kontakt sa loptom mu je bio opasan pokušaj glavom. Ipak, ni senka onog momka koji je srušio Norvešku.

Aleksandar Mitrović (4,5) - Apsolutni tragičar! Nije ulazio u šanse tokom dva sata igre, a onda je u penal seriji jedini promašio.

IZMENE

Filip Mladenović (6,5) - Uneo svežinu u igru "orlova" od 59. minuta. Odlično je probijao po levoj strani i nije pravio greške. Velika je šteta što nije igrao od starta.

Luka Jović (7) - Ušao u igru u 70. minutu, dao gol za produžetak u 90. a u penal seriji je bio precizan. Šta se više od centarfora može tražiti?

Aleksandar Katai (6,5) - Zvezdina "desetka" je danas pokazala da može da igra na najvišem nivou, jer je svojim ulaskom u 70. minutu unela novu dimenziju u igri "orlova". Imao je Katai nekoliko dobrih poteza, ali nisu nagrađeni golom.

Uroš Spajić (bez ocene) - Premalo vremena za konkretan učinak.

SELEKTOR

Ljubiša Tumbaković (4,5) - Katastrofalno postavljena taktika. Jedino što ga je izvuklo da ne dobije 4 je to što je pogodio sa izmenama.

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki

pre 3 godine

Golman skotske je pre sudijskog znaka napravio korak i skratio ugao lopti - koju je uputio Mitrovic, da toga nije bilo skotska bi izgubila mec. Svi fudbaleri skotske su ocekivali da gol bude ponisten, steta sto se nije koristio sudijski var sistem...

NEBOJŠA

pre 3 godine

НАЈВЕЋИ КРИВАЦ ЈЕ ФСС.ТУБАКОВИЋ СЕ ТУ НАШАО НИ КРИВ НИ ДУЖАН.ИСТО БИ БИЛО И ДА СЊУ ,УМЕСТО ЊЕГА,ПОСТАВИЛИ МОЈУ ПОКОЈНУ БАБУ МИЛИЈУ

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija