• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2020

00:27

MARŠAL PUN SEBE NAKON POBEDE! "Cela Škotska je u euforiji! Bilo je ponižavajuće kada smo primili gol!"

Fudbal

MARŠAL PUN SEBE NAKON POBEDE! "Cela Škotska je u euforiji! Bilo je ponižavajuće kada smo primili gol!"

Podeli vest

Škotska se plasirala na Evropsko prvenstvo posle boljeg izvođenja penala, pošto je Dejvid Maršal odbranio penal Aleksandru Mitroviću u petoj seriji

Heroj svih Škota večeras, a i u budućnosti sigurno, nakon meča nije mogao da sakrije svoje oduševljenje. 

- Zaista neverovatan osećaj i olakšanje. Žao mi je što naše porodice i dragi ljudi nisu bili sa nama, jer je ovo važan trenutak. Nisam nešto prisutan na društvenim mrežama, ali mogu da zamislim šta se tamo dešava. Verovatno je u euforiji cela Škotska - rekao je Maršal i dodao.

Foto: printscreen Twitter

- Nismo smeli da dozvolimo da propustimo ovakvu šansu. Bila je različita atmosfera na početku i na kraju utakmice, Srbija je promenila ritam, više napadala. Bio je poražavajući osećaj kad smo primili gol od srbije. Onda smo ipak uspeli da se konsolidujemo i povratimo samopouzdanje i dobro privedemo kraju utakmicu - istakao je Maršal.

Veliki uspeh za fudbal u Škotskoj koji se posle dugog "posta" ponovo plasirao na veliku fudbalsku smotru. 

Foto: Starsportphoto

- Imamo mlade momke koji uživaju u uspehu. Taj uspeh smo dugo čekali. U svlačionici je emotivno, vesela atmosfera i zapravo se radujem da se vratim saigračima da slavimo.

Pohvalio je Maršal i rad selektora Stiva Klarka. 

- Bilo je dosta priprema za utakmicu, imali smo i posebne pripreme ako dođe do jedanaesteraca. Stiv Klark je sjajan čovek i odličan selektor. Zahvaljujući njemu i njegovim čvrstvim stavovima i principima rada koje smo sledili, uspeli smo i da se plasiramo na Evropsko prvenstvo. Verovao je u nas i verovali smo i mi njemu, na kraju se to isplatilo.

Foto: reuters

Na kraju sportski Maršal je istakao da je i Srbija igrala dobro. 

- Srbija je dobro igrala, ali mi smo uspeli da ih zaustavimo u zamislima. Možda bismo bili komforniji da smo dali i drugi gol - završio je golman Škota Maršal.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija