• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2020

00:53

SELEKTORE, A OSTAVKA? Tumbaković POBESNEO posle ovog pitanja!

Fudbal

SELEKTORE, A OSTAVKA? Tumbaković POBESNEO posle ovog pitanja!

Podeli vest

Srbija ni posle 20 godina neće videti Evropsko prventsvo, poraženi su "orlovi" posle penala na Marakani od Škotske sa (5:4, 1:1)

Upitan je posle novog kraha Ljubiša Tumbaković da li će podneti ostavku i to mu se nije dopalo.

- Ako nemate kreativnije pitanje, onda sami odgovorite? Od prvog dana postavljate pitanje ostavke, da smo prošli onda ja vas da pitam da li ćete podneti ostavku? Nisam vas pitao da li ćete podneti ostavku -  rekao je Ljubiša Tumbaković.

Foto: Starsportphoto

 

- Igrači nisu uspeli da odgovore zahtevima iz više razloga, znaćemo posle analize. Istovremeno, Škotska se nametnula, i oni imaju neki svoj cilj i došli su do njega. Pošto niko ne spominje da spomenem da neki igrači nisu bili sa nama, ali to nije opravdanje -  rekao je selektor Srbije na konferenciji za medije posle meča.

 

Foto: Starsportphoto

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
istina

pre 3 godine

Jeste se digli, a kante za nabijanje kao i mi - BiH.

Desko

pre 3 godine

Ne razumem o cemu se radi. Srbija nije spremna za takmicenje u regionu kamoli u Evropi. A Tumbakovic moze (mozda) u sumadijsku ligu sa bar jos sedam igraca iz reprezentacije. Pozdrav i bolje sto nisu prosli da se ne brukaju.

NEBOJŠA

pre 3 godine

МА НЕМА ТО НИ ЧАСТИ НИ ОБРАЗА НИ МОРАЛА,АЛИ НИЈЕ ЈЕДИНИ.ИСТИ СУ И ОНИ КОЈИ СУ ГА ДОВЕЛИУ !!!ЈОШ ПОСЛЕ КРСТАЈИЋА СВИ СУ ТРЕБАЛИ ДА ОДУ, АЛ МАФИЈА НЕМА ЧАСТИ И МОРАЛА !!!

Monako

pre 3 godine

Najbolje bi bilo da svi podnesu ostavku, velika sramota a najveci krivac trener. Nije znao da postavi igru, ko jos protiv Skota igra na duge lopte i skok igru kad su oni poznati po tome. Gledao sam samo kratak snimak ko je onaj broj 11 u nasem timu. Iz aviona se vidi da je bez utakmica i kondicije, a i direktni krivac sto smo primili golcinu. Trebalo je samo jaci srednji red i kroz sredinu...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija