• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2020

11:30

UDARIO PO TUMBI BEZ MILOSTI! Ništa nije uradio, a ljuti se kada se pomene OSTAVKA! Taj čovek se nikad ne smeje!

Fudbal

UDARIO PO TUMBI BEZ MILOSTI! Ništa nije uradio, a ljuti se kada se pomene OSTAVKA! Taj čovek se nikad ne smeje!

Podeli vest

Iskusni trener Dragoslav Stepanović razočaran je naravno posle eliminacije "orlova" u finalu baraža za Evropsko prvenstvo

- Sve je naopako krenulo, a kada je Jović izjednačio, pomislio sam da je sve na našoj strani i da ćemo pobediti. Škoti više nisu ozbiljno izgledali, ali ni tu psihološku prednost nismo iskoristili - kazao je za Alo Stepanović i progovorio o krivici selektora Ljubiše Tumbakovića.

- Očigledno velika. Očekivao sam da će u startu formirati igru i tim koji će menjati samo zbog kartona i povreda. Kad ono, na svakom meču druga postava! I šta onda očekivati? Taj čovek se nikad ne smeje ili ga bar ja nisam video. Još se ljuti kada ga pitaju da li će podneti ostavku, a bukvalno ništa nije uradio.

Foto: Starsportphoto

 

Pred reprezentacijom je težak period, preti nam ispadanje u C ligu.

- Nemam predstavu ko može i želi da igra protiv Mađarske. Kako sada stvari stoje, igraćemo u narednom periodu protiv Azerbejdžana, Farskih ostrva... A imali smo šansu, zicer, da ostvarimo sportski uspeh i dobijemo ogroman novac od UEFA.  Bar smo i dalje spremni za šalu. Negde sam pročitao da je dobro što je Mitrović promašio, jer nas niko neće puniti na EP, i da na tom takmičenju nismo izgubili već 20 godina...

Pominje se o smeni selektora.

- O tome odlučuje vrh kao i prilikom izbora Tumbakovića. Vidite, Severna Makedonija je sa dva miliona stanovnika i bez veće tradicije uspela da pronađe put do EP, a mi nismo. To dovoljno govori o situaciji u našem fudbalu - zaključio je Stepanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
tadija64ZEMUN

pre 3 godine

zna se koje su strukture i odakle vodile FSS,ko je morao da bude selektor i ko je sve i iz kog tima morao da igra(kao npr. Bircevic u kosarci,igrao za reprezentaciju,a ni u partizanu nije imao mesta)a o ovom"selektoru"sve najgore,covek kome je sve u zivotu sto je uradio bilo montirano,oteran iz Kine,odmah dobio mesto"savetnika"u FSS(koga on i u vezi cega da savetuje)postaje 'selektor',insistira na nekim igracima,koji mesta u reprezentaciji nemaju ni slucajno(Gudelj morao da igra levog beka,da bi se Lukicu oslobodilo mesto na zadnjem veznom,kasnije izvodi N.Maksimovica,koji je mnogo bolji igrac,a ostavlja u igri Lukica),mnogo jos gluposti je napravio,tako da ga treba oterati sa mesta selektora,a i proterati iz FSS-a,kao i iz SRPSKOG fudbala.......

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17