• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.11.2020

08:38

OPET CIRKUS, BRUKA I SRAMOTA! Golman Dinama optužen da je NAMESTIO meč!

Fudbal

OPET CIRKUS, BRUKA I SRAMOTA! Golman Dinama optužen da je NAMESTIO meč!

Podeli vest

Trener Dragan Antić je pre oko godinu dana optužio golmana Uroša Đurića da je "prodao utakmicu sa Partizanom" (6:0), a sada sličnu optužbu ima i za drugog čuvara mreže Dinama iz Vranja - Miroslava Orlića

Orlić je ispustio loptu u finišu meča protiv Zemuna i doprineo da njegova ekipa izgubi 3:2, a zbog toga je "Recko" najavio čak i tužbu.

- Glavnu ulogu odigrao je golman Orlić, glavni krivac za drugi i treći gol. Dva puta smo vodili, mogao je da uhvati loptu kod trećeg gola, ali namerno je ispustio. Nemoguće je da je to uradio slučajno, namera je očigledno postojala. Prijavili smo nadležnima da istraže sve okolnosti, ukoliko je učestvovao u prljavim radnjama - rekao je trener vranjskog kluba za "Sportski žurnal".

- Dinamo je sigurno čist klub, bez mrlja i nećemo da dozvolimo da neko prodaje i namešta utakmica, a da klub zbog toga ispašta. Orlić je suspendovan i tužićemo ga za odštetu kluba.

 

 

Orlić je i pre nekoliko nedelja bio u centar pažnje kada je na komičan način postigao autogol, a kako Antić ističe tada je branio svog golmana dok sada ističe da je saznao da "Orlić ima probleme s kockom", a da su nemoćni jer "postoje igrači bez moralnih načela i obraza".

- Branio sam ga tada, smtrao sam da je to moglo svako da se desi i da se greške dešavaju, ali nećemo da dozvolimo da zbog njega ismevaju klub. Ono što je uradio u Zemunu je bruka i sramota za fudbal, kao da nije hteo da brani. Svi se borimo za Dinamo, dugi niz godina bavim se trenerskim poslom, ali još nisam doživeo da igrač samovoljno napusti teren. Nije se ni vratio sa ekipom, već je pobegao - kazao je Dragan Antić posle poraza svog tima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija