• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.11.2020

23:18

(VIDEO) LIGA NACIJA! Škoti ponovo izgubili i ostali bez A divizije! Bugarska, Slovačka i Severna Irska ispali!

Fudbal

(VIDEO) LIGA NACIJA! Škoti ponovo izgubili i ostali bez A divizije! Bugarska, Slovačka i Severna Irska ispali!

Podeli vest

Uzbudljivo veče i u B diviziji Lige nacija. Nekoliko mečeva odlučivalo je direktnu sudbinu ko ispada, a ko ide dalje. Najgore je prošla Škotska koja je dva kola pred kraj delovaka kao siguran ulesnik A divizje, ali je sa dva vezana poraza, ipak ostala u ligi B

Austrija je na svom terenu uspela da spase bod protiv trećeg tima Norveške 1:1. U sudijskoj nadoknadi. Strelac je bio Grbić u 94. minutu, prvobitno je Norvežane u prednost doveo Zahid posle sat vremena igre.

Još jedan remi u istoj grupi, Sverna Irska i Rumunija odigrali su 1:1 (0:0). Meč bez puno uzbuđenja, strelci su bili BOjs u 56. i Bikfalvi u 81. minutu. 

Pobeda Čeha protiv Slovačke nije im značila ništa ukoliko Škoti ne kiksu protiv Izraela. Ipak, uspeo je domaćin da slavi sa 2:0 (1:0), golovima Součeka i Ondraseka u 17. odnosno 55. minutu. 

Poklopio se Česima i rezultat sa drugog meča pošto je Izrael minimalnim rezultatom savladao Škotsku i tako ih uskratio za plasman u A Diviziju. Jedini gol na meču postigao je Solomon u 44. minutu. 

U okršaju treće grupe B Divizije za opstanak igrali su Irska i Bugarska. Utakmica je završena bez golova što znači da će Bugari naredni ciklus igrati u C diviziji. 

U istoj grupi Vels je slavio protiv Finske sa 3:1 i tako obezbedio A Diviziju za narednu Ligu nacija. Strelci su bili Vilson 29. minutu, Džejms 46. minutu i Mur 84. minutu. Jedini gol za Fince postigao je Puki u 63. minutu susreta. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija