• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: M.G.

02.12.2020

07:49

(FOTO) MARADONA JE IMAO ČAK JEDANAESTORO DECE! Oni će se OTIMATI ZA BOGATSTVO, ćerke se mrze i biće najratobornije!

Fudbal

(FOTO) MARADONA JE IMAO ČAK JEDANAESTORO DECE! Oni će se OTIMATI ZA BOGATSTVO, ćerke se mrze i biće najratobornije!

Podeli vest

Kreće bespoštedan rat za Maradonino bogatstvo! Imovina Dijega Armanda Maradone u trenutku njegove smrti vredela je 75 miliona dolara, a svoj deo kolača tražiće čak 11 njegove dece!


Maradona je preminuo 25. novembra u 60. godini, a za sobom je ostavio petoro priznate dece i još šestoro za koje se sumnja da ih je napravio legendarni argentinski fudbaler! Ovo 11 dece El Pibe je dobio sa čak osam žena!


Dijegovo petoro priznate dece su Dalma (34) i Đanina (31), koje je dobio iz braka s Klaudijom Vilafane, Dijego Junior (34) iz veze s Kristinom Sinagrom, zatim Jana (25), čija je majka Valerija Sabalain, i Dijego Fernando (7), kojeg je rodila Veronika Oheda.

Foto: Instagram

Dalma Maradona

MARADONINA DECA

Ime ćerke/sina ime majke
Dalma (34) Klaudija Vilafane
Đanina (31) Klaudija Vilafane
Dijego Junior Sinagra (34) Kristina Sinagra
Jana (25) Valerija Sabalain
Dijego Fernando (7) Veronika Ojeda

MARADONINA NEPRIZNATA DECA

Đoana, Lu, Havijelito i Harold (navodno deca s Kube, imena majki nepoznata)
Magali Gil (23) (ime majke nepoznato)
Santijago Lara (19) (majka Natalija Garat, umrla kad je imao tri godine)
* Ovo šestoro dece Maradona je navodno dobio sa četiri različite žene

MARADONINI UNUCI

Benhamin Agero (11) (Đaninin sin)
Roma Kaldareli (1) (Dalmina ćerka)


Nema testamenta

Osim toga, spekuliše se da Maradona ima još šestoro dece koje nije priznao i koje je dobio sa četiri različite žene. Navodno, za vreme dok se lečio od droge na Kubi, iz veza s dve žene dobio je četvoro dece - ćerke Đoanu i Lu, kao i dva sina po imenu Havijelito i Harold. Osim njih, priča se da su njegovi potomci i devojka po imenu Magali Gil (23), kao i momak koji se zove Santijago Lara (19), čija majka Natalija Garat je preminula pre 16 godina. Pre toga je tvrdila da je Maradona Santijagov otac.

Argentinski novinar Hulio Čijapeta ne sumnja da će podela Maradonine imovine izazvati sukobe u porodici.

- To će biti pravi rat Maradoninih naslednika. Mnogo ljudi će se otimati za bogatstvo koje je za sobom ostavio - kaže Čijapeta.

Dodatni problem, kako pišu tamošnji mediji, nastaće zato što Maradona nije ostavio testament. Očekuje se da najratobornije u podeli imovine budu njegove ćerke Dalma, Đanina i Jana, koje su inače u lošim odnosima. Takođe, u ime njegovog najmlađeg sina Dijega Fernanda svoj deo tražiće i majka dečaka Veronika Oheda, koja takođe nije u dobrim odnosima s ostalim Maradoninim ćerkama.

Foto: Instagram

Điana Maradona

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diego Maradona (@maradona)

 

DEO MARADONINE IMOVINE

Hotel u Havani
Pet stanova i kuću u Buenos Ajresu
"Rols rojs" od 300.000 dolara
BMW od 145.000 dolara
Vojno vozilo koje je dobio u Belorusiji
Prsten s brilijantima od 300.000 evra
Nakit i pokloni koje je dobijao tokom karijere

U podeli nasledstva svakako će pokušati da "se ogrebu" i nepriznata deca, a jedan od momaka već je tražio da se uradi DNK test kako bi se utvrdilo očinstvo. Lokalni mediji ističu da je prosto nemoguće da svoj deo ne traži advokat i menadžer legendarnog fudbalera Matijas Morla. On je, inače, vlasnik prava na korišćenje Dijegovog imena u Argentini i SAD.

Pronašao je mir

Maradonin prijatelj i nekadašnji saradnik Stefano Čeči potvrdio je da je privatni život pokojnog fudbalera i trenera bio u haosu.

Foto: Instagram

Dijego Sinagra Maradona



- Porodični haos koji ga je okruživao značio je da nikad nije imao mira. Čak i sad kada je mrtav, članovi njegove porodice jedni drugima čupaju kosu. To je katastrofa. Ako ništa drugo, Dijego bar sad može na miru da bude s onima koje je najviše voleo, a to su njegovi majka i otac - rekao je Čeči.






Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija