• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2020

08:32

VELEOBRT! Vladan Milojević dobio ultimatum!

Fudbal

VELEOBRT! Vladan Milojević dobio ultimatum!

Podeli vest

Vladan Milojević prvi je pik FSS za selektora Srbije, njegov klub Al Ahli pre nekoliko dana poručio je da ipak ostaje u klubu, ali moglo bi da dođe do iznenađujućeg preokreta

Navodno je blizu otkaza i ima samo još jednu priliku da zadrži svoj posao u Al Ahliju, tvrdi "Skaj Sport" iz Saudijske Arabije!

Bivši trener Zvezde je tokom vikenda izgubio meč protiv Damaka rezultatom 4:3, iako je do 75. minuta vodio sa 3:1, a čelnici kluba su mu poručili da će dobiti otkaz ako u narednom kolu ne pobedi poslednjeplasirani Al Nasr.

Sada je Milojević pred ultimatumom, nakon što je navodno poručio da će biti selektor Srbije, pod uslovom da sportski direktor ne bude Vladimir Matijašević.

Foto: Starsportphoto

 

Podsećanja radi, FSS želi da Vladan Milojević preuzme selektorsku palicu od Ljubiše Tumbakovića, navodno je bio spreman da platiti čak i obeštećenje za njega. Međutim, iz Al Ahlija su demantovali da će tako lako odustati od Milojevića. Ali, kako stvari stoje vrlo lako bi Milojević i bez obeštećenja mogao da sedne na klupu Srbije.

FSS će 15. decembra održati sastanak na kom će biti poznata sudbina Tumbakovića, možda i čelnih ljudi Saveza, a trenutno najbliži scenario jeste taj da će jedina promena biti samo na klupi Orlova.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija