• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2020

22:17

HAOS U BARSELONI! PJANIĆ POBESNEO! Nisam zadovoljan!

Fudbal

HAOS U BARSELONI! PJANIĆ POBESNEO! Nisam zadovoljan!

Podeli vest

Fudbaler Barselone Miralem Pjanić nazadovoljan je prostorom koji dobija u klubu istakao je u razgovoru za "Gazetu"

Barselona je oplovila u sivilo, a sa sobom je počela da vuče i svakog člana katalonskog giganta. Počevši od Lea Mesija, pa sve do bosansko-hercegovačkog veznjaka Miralema Pjanića, koji je leto zadužio opremu Barselone. 

Foto: reuters

Da stanje u klubu nije dobro, govori i situacija da većina igrača nisu zadovoljna statusom, pa je tako Leo Mesi rešio da ode sa "Kamp Noua", dok je Pjanić, koji je tek stigao, već izuzetno nezadovoljan minutažom. 

- Iskreno, ne razumem zašto je situacija ovakva. Želim više da igram, znam da mogu da pružim mnogo - počeo je razgovor za "Gazetu" Miralem Pjanić i dodao.

- Nisam zadovoljan. Ne mogu da budem zadovoljan. Tokom karijere nikad nisam prihvatao ideju da ne igram, pa tako ne mogu ni sad. Videćemo, spreman sam, treniram dobro i čekam, to je sve što mogu da učinim. Situacija je veoma delikatna i uopšte mi ne odgovara. 

Foto: Tanjug/AP

Pjanić je istakao da nije siguran zašto je njegova minutaža toliko mala, jer je uvek ispunjavao sve zahteve. 

- Kad god me je trener pozvao i dao mi šansu bio sam spreman. Ispunjavao sam zahteve, igrao sam dobro. Ne znam šta bih više mogao da učinim. Treniram, spreman sam - podvukao je Miralem Pjanić priču o aktuelnoj situaciji u Barseloni. 

Upitan je na konferenciji za medije pred meč sa Juventusom Ronald Kuman zašto je situacija sa Pjanićem takva kakva jeste i zašto nije na nivou iz vremena kada je nastupao za sutrašnjeg protivnika. 

Foto: Reuters

- Njegova pozicija i uloga ne mogu da se porede sa onim u Juventusu. Igramo drugačije od njih. Teško je, problem je i što je kasno stigao, ali ne sumnjam u Pjanića - rekao je Ronald Kuman. 

Kako sada stvari stoje, teško će nova uprava Barselone izaći na kraj sa problemima kojih je već sada mnogo, a koji se gomilaju iz dana u dan. Da stvar bude još gora i Pjanić, čini se, neće imati još mnogo srpljenja za Katalonce!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!
Politika

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!

Nema tih izbora, niti će ih ikada biti, koji bi od omiljenog autošovinste Viole fon Kramon i trgovca srpskim nacionalnim interesima poput Đilasovog potrčka Borka Stefanovića napravili pobednika. Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo, isakao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić.

04.07.2024

09:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija