• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2020

21:15

NASTAVLJA SVOJU BORBU! Lalatović ponovo u elementu!

Fudbal

NASTAVLJA SVOJU BORBU! Lalatović ponovo u elementu!

Podeli vest

Trener Vojvodine Nenad Lalatović prisetio se jednog detalja iz svog odrastanja kojim je objasnio zašto se saoseća sa svojim zaposlenima u klubu. Lalatović je na konferenciji pred meč sa Spartakom iz Subotice pozdravio izbor Dragoljuba Samardžića za novog predsednika Vojvodine

Za Samardžića kaže da veruje da je sposoban da obezbedi četiri plate zaposlenima u "SC Vujadin Boškov" i još dve plate igračima i stručnom štabu:

Foto: Starsportphoto

- Ja sam obećao to zaposlenima u klubu. Tamo ima dosta ljudi. Jutros sam bio tamo i pozdravljam se sa ženama koje tamo rade, većina mogu da mi budu majke i veći deo zaposlenih tamo su žene.

- Naravno da sam obećao da ću dati sve od sebe da dobiju šta im se duguje jer je ovo 21. vek i smatram da svako treba normalno da dobija platu, na vreme. Uprava je u ovom trenutku dala deo svega toga. Dobili smo tri premije i jedan deo igrača je dobio naknade za Kup takmičenje - rekao je Lalatović.

- Što je najbitnije da se da, to još nije dato, ono što sam najviše potencirao. Nisu date plate i nisu date rate, a rate su deo plata. Ali, imamo obećanje da će se to isplatiti. Manje-više mi igrači, sebe tu ni ne stavljam, meni je stvarno stalo do tih ljudi jer mnogo vremena provodim sa njima.

Foto: Starsportphoto

- Evo jutros smo sedeli i pili smo čaj i kažu mi "šefe, molimo vas da dolazite malo češće kod nas, vi nam dignete atmosferu i vratite nam osmeh na lice". Ja to vidim, danas sam došao ovde raspoložen jer mi je drago kad i njih oraspoložim. Mnogo rade za naš klub i mnoge dobre rezultate imamo zahvaljujući i njima - kaže Lalatović.

Podsetio je i da je tokom mandata prethodnog predsednika Voje Gajića isplata zarada bila redovna...

- Drago mi je što smo dobili novog predsednika kluba, gospodin Samardžić je do sada bio VD predsednika, čestitam mu od sveg srca. Nasledio je Voju Gajića koji je bio na toj poziciji odličan i dok je on bio tu, moram to da kažem, plate su bile redovne. Jednog dana kad ja odem odavde i taj trener koji bude došao, neće mu biti lako, pa tako neće biti lako ni gospodinu Samardžiću.

- Ne pričam za sebe jer ja i kad ne dobijem dve, tri plate, ja imam i nisam problem. Meni je problem kad vidim te ljude. Odrastao sam u radničkoj porodici i gde su nam dolazile komšije ponekad i pitale da im pozajmimo pare za hleb. Znam kako je kad nemaš i zato cenim sve to i takve ljude- rekao je Lalatović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SRPSKO NAPREDNO POZORIŠTE

pre 3 godine

Don Kihot i Sančo Pansa...

Izbori 2024

Vesti

Plaćeno porodiljsko odsustvo u Srbiji među najdužim u svetu: Mnoge države nisu ni blizu tako velikodušne, evo gde nije ni plaćeno!
Društvo

Plaćeno porodiljsko odsustvo u Srbiji među najdužim u svetu: Mnoge države nisu ni blizu tako velikodušne, evo gde nije ni plaćeno!

Plaćeno porodiljsko odsustvo nije, kao što bi moglo da se učini na prvi pogled i kako bi svako zdravorazumski pomislio, zakonsko pravo svake žene na svetu. Neke zemalje garantuju zaposlenima potpuno plaćeno porodiljsko odsustvo, dok druge nude delimično plaćanje - ali neke zemlje uopšte se ne obavezuju na plaćeno porodiljsko odsustvo.

05.05.2024

14:19

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija