• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.12.2020

08:21

ZLOSTAVLJAO ČISTAČICU! Srpski trener koji je napao konobaricu prošle godine napravio strašan SKANDAL!

Fudbal

ZLOSTAVLJAO ČISTAČICU! Srpski trener koji je napao konobaricu prošle godine napravio strašan SKANDAL!

Podeli vest

Srpski fudbalski trener Milutin "Mićko" Sredojević , dobio je otkaz na klupi reprezentacije Zambije zbog napastovanja konobarice u Južnoj Africi, prenose tamošnji mediji

Incident se dogodio pre nekoliko dana u Port Elizabetu. Sredojević je uhapšen je u Port Elizabetu pre puštanja uz kauciju od 10 000 funti.

Prema navodima, trener je u ponedeljak 7. decembra tokom Kosafa igara u Port Elizabetu napao 39-godišnju ženu koja je dostavljala kafu na Volfson stadionu, kada je pitala Sredojevića da li želi malo šećera. Navodno, Sredojević je rekao da hoće šećer, ali drugog tipa, pokazujući na njene intimne delove, piše u izveštaju sa suda.

Inače, Sredojeviću ovo nije prvi ovakav ispad. U avgustu prošle godine za napad na jednu čistačicu (51) u hotelu kada je bio trener Orlando Pirata, te da je to bio razlog njegove ostavke. Navodno je tada srpski trener pokušao da čistačicu u hotelu u Johanezburgu prisili na se... "Sandej vorld" je tada objavio da je Sredojević optužen za nasilje i da je to zapravo bio razlog njegove ostavke i napuštanja države na jugu kontinenta.

Foto: prinstcreen

 

Incident se navodno dogodio u toaletu dan pre Dana žena. Prema policijskim dokumentima, u koje je 'Sandej vorld' imao uvid, 51-godišnja radnica je čistila toalet oko 6 ujutru i tada je trener na- vodno tražio da ima polni odnos sa njom.

Pokušavao je da skine pantalone, ali je ona zavrištala, otvorila vrata i istrčala napolje - preneo je taj list. Sredojević je odbio optužbe, rekavši da su glasine o napadu netačne.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija