• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2020

11:58

NEŠTO SE KUVA U FSS! Bivši trener Partizana u trci za klupu reprezentacije Srbije?

Fudbal

NEŠTO SE KUVA U FSS! Bivši trener Partizana u trci za klupu reprezentacije Srbije?

Podeli vest

Od kraha reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za plasman na Evropsko prvenstvo spekuliše se ko će naslediti Ljubišu Tumbakovića na mestu selektora

U ponedeljak je sednica Izvršnog odbora FS Srbije na kojoj će jedna od tema da bude izbor naslednika Ljubiše Tumbakovića, koji je završio misiju na klupi “orlova”, što je bilo jasno nakon eliminacije od Škotske.

Potpredsednik FSS Marko Pantelić dobio je zadatak da predloži novo rešenje. Prethodnih mesec dana razgovarano je sa nekoliko trenera. Vladan Milojević je prvi pik, ali se čini da će ipak ostati na klupi Al Ahlija.

Foto: Starsportphoto

 

Klubove imaju Veljko Paunović i Slaviša Jokanović, pričano je sa Ivicom Jovanovićem i Rajmonom Domenekom. Ali, kako prenosi MaxBet sport, i Savo Milošević je navodno u ozbiljnoj konkurenciji za novog selektora Srbije.

Udresu nacionalnog tima 102 utakmice i postigao je 37 golova, napustio pre nekoliko meseci klupu Partizana i tada reako da više ne želi da radi u Srbiji.

- Nisam u afektu, nije ovo kap koja je prelila čašu, ovo već traje, dozvolio sam sebi da uradim to što sam uradio u Novom Sadu, a ružno je. To ne sme da radi trener i pedagog, pre svega trener Partizana. Ali, nije me Novi Sad opredelio, ovo traje i sve je jako mučno. Šta da kažem momcima kada uđem u svlačionicu i pogledam ih u oči. Sebi znam šta da kažem: Ići odavde i nikad više ne raditi ovde -  rekao je Milošević.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
neki drugi kec

pre 3 godine

Pa veseli Savo je već bio selektor u vidu onog mučenog Čurčića, to i ptice na granu znaju. Samo nas zamajavate...

Srbijanac

pre 3 godine

Kokeza stvarno ne misli dobro nasem fudbalu umesto da prizna da nije uspeo i da otkaz on se grcevito bori da ostane tu gde jeste. I da dovede Milojevica za selektora opet sam za smenu svih u FSS mozda imaju zelju za uspeh ali jednostavno im ne ide i zbog toga treba da odu i puste nekog ko ce biti mozda uspesniji..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija