• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2020

14:25

POSTAO JE NASILNIK, ISTERAO ME JE IZ KUĆE! Fudbaler Mančester sitija se odao alkoholu!?

Fudbal

POSTAO JE NASILNIK, ISTERAO ME JE IZ KUĆE! Fudbaler Mančester sitija se odao alkoholu!?

Podeli vest

Bivša devojka Džon Stounsa u razgovoru za "Sun" otrila je šok detalje iz njihove veze

Fudbaler Mančester sitija Džon Stouns nedavno je ostavio nevenčanmu suprugu Mili Sevidž, inače majku njihove trogodišnje ćerke, s kojom je bio u vezi još od detinjstva. Oni su svoju ljubav počeli 2008. godine pošto su išli zajedno u srednju školu, bili par na maturi. 

 

 

- Mislila sam da ćemo provesti život zajedno, ali sam osetila da postaje nasilnik. Poslednje dve godine su bile pakao. Slava sa Mundijala mu je udarila u glavu, prethodno je bio samo običan Džon - rekla je Mili u ispovesti za "San".

Stouns je kako ona kaže počeo da konzumira alkohol kod kuće, ali je u međuvremenu započeo tajnu romansu sa kozmetilarkom Olivijom Nejlor. Uspešno je skrivao to od Mili, dok ona nije dobila anonimnu poruku na Instagramu. 

Foto: Reuters

- Da li vidite ove devojke koje se u noćnim klubovima bacaju na fudbalere? E, pa Džon je sa jednom od takvih devojaka. Fudbalere tretiraju poput Bogova i Džon ih je sve kupio posle prvenstva sveta. Pustio je da mu slava uđe u glavu, a za fudbalere pravila normalnog života onda postaju nejasna - rekla je Mili. 

U novembru ove godine došlo je do konačnog raskida kada je Stouns rekao da je više ne voli, iako je do tada bilo priče i o njihovom venčanju. 

 

 

- Pre Mundijala je Džon, prosto, bio Džon. Bio je ljubazan, kulturan. Delovali smo kao neki stari par, šetali smo pse, uopšte nismo upadali u šou-biznis ludilo... A onda, kada sam videla da se Rio verio, pitala sam i Džona kako to da se mi još nismo uzeli. Ćutao je. Onda sam mu prišla i rekla da proba da razume zašto me to zanima, na šta je on rekao 'Čuj, Mili, gotovo je. Nisam srećan. Ne osećam se slobodno i ne volim te više'. Odselio se istog časa u klupski hotel, a kada je ozvaničio vezu sa Olivijom - rekao mi je da se odselim. Odjednom sam morala sve da ostavim za sobom, sve što smo zajedno stvarali, kupovali... Ne razumem ni tu osobu koja se useli u kuću - koju je pravila sada već bivša, u ovom slučaju ja - istakla je Mili.

Inače, Stouns je 2016. godine istetovirao lik Mili Sevidž na ruci, nakon priče o neverstvu, ali je tu tetovažu uklonio krajem prošle godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom!
Live TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom!

Dve godine nakon što je Jovan Cvetić uhapšen na granici Grčke po poternici Hrvatske za ratni zločin koji nije počinio, on je izručen Srbiji, a Informer je došao do ekskluzivnog video snimka koji je napravljen odmah nakon puštanja iz zatvora. Povodom ovog dešavanja gosti Informerovog "Info dana" bili su Dragan Vasiljković iz Fondacije "Kapetan Dragan", kao i Jovanove supruga i ćerka Svetlana i Valentina.

24.08.2024

17:56

Ćuta i Dikić su kukavice koje pozivaju druge da ginu za njih na ulicama! Opozicija hoće građanski rat jer na izborima nema nikakve šanse! (VIDEO)
Live TV

Ćuta i Dikić su kukavice koje pozivaju druge da ginu za njih na ulicama! Opozicija hoće građanski rat jer na izborima nema nikakve šanse! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Ćuta gostovao je nedavno na zrenjaninskoj KTV kod novinara Aleksandra Dikića i otvoreno zapretio građanskim ratom. Ovim povodom u Informerovom "Info danu" gostovali su potpredsednik Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj i član Predsedništva Socijalističke partije Srbije Ibro Ibrahimović.

24.08.2024

16:38

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija