• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2020

12:41

SRBIJA BRUJI O PIKSIJU! Oglasio se FSS, evo da li je legendarni fudbaler novi selektor orlova!

Fudbal

SRBIJA BRUJI O PIKSIJU! Oglasio se FSS, evo da li je legendarni fudbaler novi selektor orlova!

Podeli vest

Ako postoji i promil šanse, svi dižemo ruku za njega, kaže sportski direktor FSS Vladimir Matijašević

Fudbalski savez Srbije je razmišljao u drugačijem pravcu, jer iako više ne sedi na klupi Guangdžoua Dragan Stojković Piksi još prima platu – ne malu – od kineskog fudbalskog kluba. I tako će biti sve dok ne pronađe drugi angažman zbog čega se smatralo da je u ovom trenutku Piksi nerealna opcija kad se priča o nasledniku Ljubiše Tumbakovića na mestu selektora Orlova. Međutim, čelnici FSS su se zamislili nakon poslednjih Piksijevih izjava u kojima je rekao da bi sada možda i došao, ali samo ako bi osetio da ga “svi žele“.

Fudbalska javnost razmišlja teško je reći bez opširnog istraživanja, ali u FSS nemaju ni najmanju dilemu...

Foto: AP/Photo

Piksi je velika želja FSS


Znate svi da je Fudbalski savez Srbije i godinama unazad pokušavao da dovede Dragana Stojkovića za selektora reprezentacije, ali da je to bilo neizvodljivo u periodu dok je on radio kao trener kineskog kluba Guandžou R&F-a. Ako sada postoji i promil šanse da bi Stojković mogao da dođe svi u Fudbalskom savezu Srbije bi odmah digli ruku za saradnj - kratak je komentar sportskog direktora Vladimira Matijaševića za Mozzart Sport.

Podrška rukovodstva FSS je ipak samo deo one kojoj se nada Stojković, ali nakon što se situacija u poslednja 24 časa okrenula za 180 stepeni sasvim je jasno da će biti i razgovora. Da li će biti i dogovora trenutno nije najjasnije.

FSS nije još izabrao, ali ni odustao ni od Vladana Milojevića ni od Sava Miloševića, pa čak ni od Veljka Paunovića, mada trenutno zaista izgleda malo verovatno da bi on mogao da se oslobodi ugovora


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija