• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2020

14:01

NAVIJAČI SRBIJE SU GLASALI! Njega žele za selektora "orlova"!

Fudbal

NAVIJAČI SRBIJE SU GLASALI! Njega žele za selektora "orlova"!

Podeli vest

Bruiji Srbija o Draganu Stojkovću Piksiju, koji bi trebalo da bude novi selektor reprezentacije Srbije

 Da li ću biti selektor ili neću, videćemo. Ne mogu da kažem ni da ni ne. Neko ko me želi mora da me želi kompletno. Morate svi da me želite da se oseti podrška, želja, volja. Videćemo. Osećam podršku od ljudi koji su tu, ali treba još neke stvari da se poklope - ostao je misteriozan Vladimir Stojković.

Klupa "orlova" upražnjena je posle odlaska Ljubiše Tumbakovića. Nekoliko je ge glavnih konkurenata za naslednika. U anketi na portalu Informer.rs u konkurneciji su bili Vladan MIlojević, Veljko Paunović, Savo Milošević, Dragan Stojković Piksi, Miodrag Božović, Slaviša Jokanović  i Vladimir Ivić.

Najveću podršku srpskih navijača dobio je Paunović 30,07 odsto, Milojević je na drugom mestu sa 24.66, dok je Piksi na trećem sa 22,65 odsto. 

Foto: printscreen

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Oho

pre 3 godine

Zasto ne stavite glasanje da li zelimo Vidica za precednika saveza ili kokezu?

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija