• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.12.2020

11:37

LALATOVIĆU SPECIJALNO PRIZNANJE, DRINČIĆU ZASLUŽENA NAGRADA! Evo o čemu se radi!

Fudbal

LALATOVIĆU SPECIJALNO PRIZNANJE, DRINČIĆU ZASLUŽENA NAGRADA! Evo o čemu se radi!

Podeli vest

Grad Novi Sad tradicionalno svakog decembra proglašava najbolje sportiste, sportistkinje i klubove na teritoriji grada. Ove godine dodeljena su i druga, specijalna priznanja, a namenjena su treneru fudbalera Vojvodine, Nenadu Lalatoviću, kao i igraču Nikoli Drinčiću

Kao što je bilo očekivano, fudbalski klub Vojvodina proglašen je za najbolju mušku ekipu, kapiten tima Nikola Drinčić je dobio priznanje najboljeg sportiste, dok je trener Nenad Lalatović osvojio specijalno priznanje grada

Foto: Starsportphoto

Nikola Drinčić je žila kucavica tima iz Novog sada

Na zvaničnom sajtu Vojvodine stoji da je Lalatović sa Vojvodinom „ostvario izuzetne rezultate u ovoj godini, pri čemu je, pored osvajanja Kupa Srbije, u klupsku istoriju ušao i kao trener sa najviše pobeda za 106 godina postojanja kluba“.

Foto: Peđa Milosavljević

Nenad Lalatović dobitnik je specijalne nagrade grada Novog Sada

Nagrade nisu bili u prilici da prime dobitnici, pa ih je u njihovo ime primio  sekretar Fudbalskog kluba Vojvodina, Dragomir Vukićević.

- Ovo je bila teška godina za sve nas, baš kao što je bilo teško dobiti ovo priznanje. To kažem zbog toga što u našem gradu imamo izuzetne klubove i sportiste, pa nema sumnje da će ovaj pehar biti svrstan među one najcenjenije u našim vitrinama. Ove godine smo uspeli u nečemu što nisu baš svi očekivali, ali to nam istovremeno nameće obavezu da od takvih standarda ne odstupamo ni ubuduće – izjavio je predsednik Vojvodine, Dragoljub Samardžić za zvanični sajt kluba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17