• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.12.2020

11:52

BOMBA U PSŽ! "Sveci" SMENILI Tomasa Tuhela! Šta se desilo?

Fudbal

BOMBA U PSŽ! "Sveci" SMENILI Tomasa Tuhela! Šta se desilo?

Podeli vest

Informaciju da je jedan od najboljih Francuskih fudbalskih klubova PSŽ smenio trenera Tomasa Tuhela, u javnost je plasirao nemački Bild, a vest je potpisao Kristijan Falk, jedan od najboljih ekskluzivaca u Evropi kada je fudbal u pitanju

Informacija još nije zvanično potvrđena, ali je gotovo izvesno da će PSŽ u novu godinu ući bez dosadašnjeg trenera Tomasa Tuhela.

Foto: Starsportphoto

Bild tvrdi da su Tuhelu odbojani dani na klupi PSŽ-a

Bild piše da je Tuhel smenjen jutro posle poslednjeg meča u kalendarskoj godini i pobede nad Strazburom (4:0). Uprava kluba navodno mu zamera što je ove sezone napravio veliki broj kikseva u Ligi 1, PSŽ nije dominrao kao ranije, o čemu svedoči podatak da su od pet prvoplasiranih trimova na tabeli Lige jedan dobili samo Ren.

Tim sa zvezdama poput Nejmara, Mbapea i ostalih, izgubio je od Marselja, Monaka i Liona, igrali su nerešeno sa Lilom, pa se posle 17 kola nalaze tek na trećoj poziciji. Ruku na srce imaju samo bod manje od  vodećih Liona i LIla.

Foto: Reuters

Mbape i Tuhel nisu u najboljim odnosima

Odavno se šuška da su odnosi jedne od najvećih zvezda ekipe, Kilijana Mbapea i Tomasa Tuhela poremećeni, a da li je Tuhel definitivno otišao iz kluba šest meseci pre isteka ugovora ubrzo ćemo saznati. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija