• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.12.2020

22:13

FUDBALSKI SLADOKUSCI, UŽIVAJTE! Ovo su tri najlepša gola u 2020. godini /VIDEO/

Fudbal

FUDBALSKI SLADOKUSCI, UŽIVAJTE! Ovo su tri najlepša gola u 2020. godini /VIDEO/

Podeli vest

Najteža godina u istoriji sporta se konačno završava, a svi oni koji ga vole se nadaju da će naredna biti znatno bolja. Ipak, ljubitelji fudbala su i u 2020. mogli da uživaju u pregršt lepih golova, ali su se tri remek-dela izdvojila

Podsetimo, fudbaler Totenhema Hjong-Min Son je dobio "Puškaš" nagradu za najlepši gol godine.

Bilo je to remek-delo na meču Premijer lige protiv Barnlija.

Ipak, ukoliko niste znali, u finalu za nagradu "Ferenc Puškaš" su pored Sona bili još dva Urugvajca, centarfor madridskog Atletika Luis Suarez i ofanzivni vezista Flamenga Hjorhjan De Araskaeta.

Suarez je u kombinaciju za gol godine ušao štiklom protiv Majorke iz prošle sezone, dok je još nosio dres Barselone.

Nagradi se nadao i De Araskaeta čije su makazice protiv Seare obeležile sezonu u Južnoj Americi.

Ono što je interesantno je da su sva tri gola zapravo pala u 2019. godini, a bila su u izboru za najlepši gol 2020. godine, ali to je već do FIFA. Što se nas tiče, samo nek padaju ovakvi pogoci, pa nije bitno kada...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DANAS VOLETI PARTIZAN, PA TO JE ČIST MAZOHIZAM! Što bi Grobari rekli: "Sa tobom i u beton ligu"!
Partizan

DANAS VOLETI PARTIZAN, PA TO JE ČIST MAZOHIZAM! Što bi Grobari rekli: "Sa tobom i u beton ligu"!

Godina, 2020. konačno je završena! Niko je po dobrom neće pamtiti, jer nam sem korone i problema, tužnih vesti i tragičnih sudbina ništa dobro nije ni donela. Primer toga su fudbalski klub Partizan i košarkaški. Od sjaja, dobrih rezultata i pohoda ka evropskom vrhu, pa sve do očaja koji je kulminirao porazom od Krke iz Novog Mesta sa 19 poena razlike. Crno-beli košarkaši su na veliku žalost najveći gubitnici, jer su u martu mesecu pre početka ovog globalnog zla imali sve u svojim rukama. Tako blizu, a opet i tako daleko, "mota" se u glavama "grobara"

31.12.2020

13:52

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija