• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.01.2021

07:51

BUM! Srbin u Liverpulu za 250.000 evra!

Fudbal

BUM! Srbin u Liverpulu za 250.000 evra!

Podeli vest

Gotovo je! Liverpul je doveo 16-godišnjeg Srbina Stefana Bajčetića

Kako prenose ostrvski mediji,  za defanzivca je Liverpul platio 250.000 evra španskoj Selti iz Viga.

Bajčetić je sin bivšeg igrača Crvene zvezde Srđana, koji je crveno-beli dres nosio krajem 20. veka. Za Stefana je dugo bio zainteresovan Mančester junajted, čak je imao načelan dogovor sa "Crvenim đavolima", ali je presudila bolja ponuda sa Enfilda.

Foto: Tanjug

Novi Srbin u Liverpulu

"Crveni" su morali da završe transfer pre 1. januara jer posle ponoći Velika Britanija istupa iz Evropske unije, a prema novim transfer pravilima posle "Bregzita", engleski klubovi ne mogu da dovode strane igrače pre nego što postanu punoletni.

Stefan Bajčetić je štoper, ali može i kao levi bek, za razliku od oca Srđana koji je bio vezista. Bajčetić je novi u nizu srpskih igrača koji su u 21. veku nastupali za Liverpul, posle Milana Jovanovića, Lazara Markovića i Marka Grujića, ali tek treba da se izbori za mesto u prvom timu "redsa".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija