• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.01.2021

19:30

BUM! Sinkernagel zadužio dres sa brojem SEDAM! /FOTO/VIDEO/

Fudbal

BUM! Sinkernagel zadužio dres sa brojem SEDAM! /FOTO/VIDEO/

Podeli vest

Filip Sinkernagel bio je velika želja Crvene zvezde, ali je danas stavio paraf na ugovor sa Votfordom

Filip Sinkernagel iza sebe ima fantastičnu sezonu u Bodo/Glimtu, bio je velika želja mnogih klubova, između ostalog i Crvene zvezde, ali je na kraju potpisao ugovor sa Votfordom na pet i po godina. 

 

 

Danac je tokom prethodne godine u kojoj je Bodo/Glimt postao prvak Norveške na 28 prvenstvenih utakmica postigao 19 i spakovao 24, što nije ostalo neprimećeno širom Evrope! Votford je bio najkonkretniji i uspeo da privoli 26-godišnjeg fudbalera na "Vikeridž Roud"!

- Fizički sam potpuno spreman uprkos neverovatnoj sezoni koja je iza mene. Prvi put je jedan klub iz severne Norveške osvojio titulu i oborili smo mnoge rekorde. Uništili smo konkurenciju i vrlo sam srećan što ću sarađivati sa novim trenerom. Njegov agresivni stil i napadački fudbal mi savršeno odgovaraju. Želim da doprinesem golovima i asistencijama i da pomognem klubu da se domogne Premijer lige - istakao je Sinkernagel za klupski sajt. 

 

 

On je u Votfordu zadužio broj sedam. 

- Votford je najveći klub u Čempionšipu i poseduje najveće šanse da se vrati u Premijer ligu – samim tim nije bilo previse mozganja kod mene oko toga da li ću prihvatiti ponudu. Oduvek sam maštao da igram u nekoj od Liga petice i za mene, Votford pripada Premijer ligi - poručio je Danac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija