• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.01.2021

22:26

KARTA U JEDNOM PRAVCU ZA ŠALKE! Lajpcig na čelu Bundeslige! /VIDEO/

Fudbal

KARTA U JEDNOM PRAVCU ZA ŠALKE! Lajpcig na čelu Bundeslige! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri RB Lajcpiga slavili su protiv Štutgarta sa 1:0 (0:0) u 14. kolu Bundeslige, dok je Herta bez problema savladala Šalke na svom terenu sa 3:0 (1:0) i dovela ih na prag ispadanja iz Bundeslige

RB Lajpcig nastavlja svoju trku sa Bajernom i Bajernom u Bundesligi! Delovalo je da će posle današnjeg kiksa "aspirindžija" i "bikovi" prosuti bodove i tako dozvoliti aktuelnom prvaku da se dodatno odlepi, ali je Dani Olmo spasio dan golom za minimalnu pobedu Lajpciga protiv Štutgarta 1:0 (0:0). 

Ranije danas Herta je na svom terenu dočekala "fenjeraša" Šalke i uručila im najverovatnije kartu u jednom smeru ka drugom rangu takmičenja pošto je tim iz prestonice slavio sa 3:0 (1:0).

Foto: Tanjug/AP

Mateo Genduzi je doveo domaćina u vođstvo u 36. minutu, Kordoba je duplirao prednost svog tima u 52. minutu, a konačan rezultat postavio je Pjontek deset minuta pre kraja. 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Bundesliga 14. kolo:

Subota:
Arminija - Borusija Mehengladbah 0:1 (0:0)
/Embolo 58/

Ajntraht - Bajer Leverkuzen 2:1 (1:1)
/Junes 22, Tapsoba 54ag - Amiri 10/

Keln - Augsburg 0:1 (0:0)
/Iago 77/

Hofenhajm - Frajburg 1:3 (0:3)
/Bebu 58 - Santamaria 7, Girfo 34, Kasim 42ag/

Verder Bremen - Union Berlin 0:2 (0:2)
/Beker 12, Avoniji 28/

Herta - Šalke 3:0 (1:0)
/Genduzi 36, Kordoba 52, Pjontek 80/

Štutgart - RB Lajpcig 0:1 (0:0)
/Olmo 67/

Nedelja:
Borusija Dortmund - Volfsburg 15:30

Bajern - Majnc 18:00

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija