• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2021

08:42

TERZIĆ NIJE SLAGAO, VIDIĆ JE ŽELEO DA BUDE SELEKTOR! Kokeza tvrdi: Nemanjin savetnik "lobirao" je u FSS!

Fudbal

TERZIĆ NIJE SLAGAO, VIDIĆ JE ŽELEO DA BUDE SELEKTOR! Kokeza tvrdi: Nemanjin savetnik "lobirao" je u FSS!

Podeli vest

Slaviša Kokeza, prvi čovek FSS, odogovorio je Nemanji Vidiću posle niza žestokih kritika koje je bivši reprezentativac Srbije i kapiten Mančester junajteda, jedan od najboljih štopera ikada, izneo da njegov račun

Takođe, Slaviša Kokeza je poručio i da je Zvezdan Terzić rekao istunu kada je otkrio da Nemanja Vidić želi da bude selektor.

Podsećanja radi, Vidić se je pre nekoliko nedelja odgovorio Zvezdanu Terziću koji je za bivšeg kapitena Zvezde rekao da "želi da bude selektor Srbije".

Vidić je želeo da bude selektor

Slaviša Kokeza je prokomentarisao  sukob Nemanje Vidića i Zvezdana Terzića u medijima.

Foto: Starsportphoto

Nemanja Vidić

- Ne mogu da kažem šta on želi, niti ulazim u te stvari, ali sa sigurnošću mogu da potvrdim da je Zvezdan Terzić govorio istinu i da je pre izvesnog vremena Nemanja Vidić rekao Terziću da želi da bude selektor -  rekao je Kokeza i dodao: 

- Takođe, upravo savetnik Nemanje Vidića koga sam već pominjao, kod ljudi iz saveza lobirao je i tražio da Nemanja Vidić bude selektor Srbije.

Kokeza ističe da nije imao priliku da razgovara sa Vidićem na temu mesta selektora, a ističe i da nema komentar na to da li će bivši kapiten Srbije jedan od kandidata:

- Svako ima pravo da se kandiduje za svaku funkciju. 

Srbija je već mesec dana bez selektora pošto je otkaz dobio Ljubiša Tumbaković, a kao kandidati su za sada otpali Dragan Stojković i Vladan Milojević. Spekuliše se da će novi izbor biti Savo Milošević, ali Kokeza nije želeo konkretnije.

- Lično sam razgovarao samo sa Pisijem, ostale razgovore vodio je Marko Pantelić. Razgovarao je sa pet-šest različitih kandidata i Marko mi je rekao da misli da je blizu rešenja i u narednih nekoliko dana izaći će s predlogom za selektora - poručio je Kokeza.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Neda

pre 3 godine

Ne vidim ni jedan razlog da mesto selektora reprezebtacije Srbije ne dobije Vidić?Vidić je bar bio dobar dok je igrao,šta su Terzić i Kokez uradili sem što se svugde sami "guraju"

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija