• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2021

09:28 >> 22:42

TRANSFERI UŽIVO (5. JANUAR)! Ramos kao slobodan igrač napušta Real i ide u Premijer ligu?

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (5. JANUAR)! Ramos kao slobodan igrač napušta Real i ide u Premijer ligu?

Podeli vest

Najnovija dešavanja sa zimske transfer pijace pratite i danas uživo uz Informer.rs

22.42 - Levi bek Totenhema Deni Rouz nalazi se na izlaznim vratima kluba, a kako prenose ostrvski mediji za njegove usluge je zainteresovan Trabzonspor.

22.06 - Monca je predstavila novo pojačanje. U pitanju je iskusni Mateo Skocarela (32) koji u Seriju B stiže iz Parme, a "mlekadžije" su na ime obeštećenja dobile 280.000 evra. Skocarela se tako pridružio Mariju Baloteliju i Kevinu-Prinsu Boatengu u pohodu na Seriju A.

 

21.34 - Jedan od najboljih igrača Superlige Srbije Nenad Lukić želi da ode u inostranstvo i nije previše zainteresovan za eventualne ponude Partizana i Crvene zvezde.

20.29 - Iskusni napadač Sampdorije Fabio Kvaljarela nalazi se na meti Juventusa. Kvaljarela ima ugovor sa Sampdorijom do juna i očekuje se da će uskoro pregovarati sa upravom o nastavku saradnje, ali Italijani pišu da bi još jednom mogao da se oproba u crno-belom dresu.

19.51 - Serhio Ramos bi na kraju sezone mogao da napusti Real bez obeštećenja, a situaciju prati Mančester siti čiji menadžer Pep Gvardiola ima visoko mišljenje o kapitenu "kraljevskog kluba".

Foto: Reuters

Serhio Ramos

19.04 - Krilni napadač Olimpika iz Marseja Florijan Tovan odbio je novu ponudu kluba sa "Velodroma" za produžetak saradnje i sve su veći izgledi da će na kraju sezone kao slobodan igrač pojačati Milan.

18.11 - Dejan Stanković lično pregovara sa Simoneom Ederom oko dolaska mladog Italijana u Crvenu zvezdu.

17.27 - Bivši fudbaler Partizana Umar Sadik nalazi se na meti Valjadolida. Ipak, Almerija ne želi da proda Nigerijca i on bi mogao da promeni sredinu samo ukoliko klub čiji je vlasnik legendarni Brazilac Ronaldo isplati otkupnu klauzulu od 25 miliona evra.

16.38 - Vezista Lestera Endi King, koji je pre pet godina bio jedan on ključnih igrača u pohodu "lisica" na titulu Premijer lige, do kraja sezone će nastupati za belgijski Leven kao pozajmljeni igrač.

13.30 - Barselona je produžila  ugovor s Rikijem Pućom na još dve godine.U ugovoru ostaje aktivna otkupna klauzula od 100.000.000 evra, ali jasno je svima da istu niko neće da aktivira.

13.11 - Specija je dovela napadača Fiorentine Rikarda Saponare na pozajmicu do kraja sezone, uz opciju otkupa. Saponara je doveden kao pojačanje za ostanak u Seriji A, pošto Specija ne namerava da se unapred preda i vrati u nižerazredno društvo.

 

13.00 - Siniša Mihajlović poručio je direktoru Valteru Sabatiniju da mu je potrebno pojačanje u napadu. Na spisku potencijalnih kandidata  se nalaze Roberto Inglese iz Parme, Sam Lamers iz Atalante, Pjetro Pelegri iz Monaka i Andrea Pinamonti iz Intera. Konkretno.

Foto: ap photo

Siniša Mihajlović

12.19 - Atletiko Madrid tokom januara napušta Dijego Košta, Čolo traži prikladnu zamenu za iskusnim napadačem. Prvi pik je bio Milik, međutim sa De Laurentisom nema nalaženja zajedničkog jezika.Vilijan Žoze je interesantna meta, Brazilac nastupa u odličnom Real Sosijedadu, ali napadač beleži promenljivu minutažu. 29-godišnjak ima svega četiri postignuta gola na devetnaest utakmica. "Devetka" Sosijedada ima ugovor do 2024. godine, videćemo koliko će Baskijci potraživati za njegovu prodaju.

11.44 - Ivan Lakićević nije više fudbaler Đenove. Nekadašnji desni bek Vojvodine i dete Crvene zvezde raskinuo je ugovor s Grifonima i slobodan je u izboru nove sredine. 

11.11 - Vest Hem je dobio šansu da vrati Marka Arnautovića iz Šangaja samo godinu i po dana pošto se austrijski reprezentativac preselio u Kinu. Ali pitanje je kako će ga plaćati. Arnautović je u Kini dobio godišnja primanja od preko 16.000.000 evra, dok je u Vest Hemu imao skoro tri puta manje novca.

10.26 -  Serho Ramos je navodno kako tvrde mediji u Španiji razgovarao sa Florentinom Perezom. Obavestio je prvog čoveka Real Madrida da je spreman da sasluša ponude drugih klubova i da je, navodno, naglasio kako "Pari Sen Žermen sprema izuzetno jak tim" oko njega i Lionela Mesija! Pitanje je koliko ima istine u ovome. Mada, od ranije se spekuliše da PSŽ motri na situaciju oko Ramosa i Mesija, s obzirom da će obojica na leto biti slobodni u izboru nove sredine.

Foto: REUTERS/Andrew Boyers

Serhio Ramos

10.24 - Madridski As prenosi da je Luka Modrić prihvatio sve uslove koji su stavljeni pred njega i igraće u Realu do juna 2022. godine. Sa Vaskezom je komplikovanije, Blankosi su ponudili ugovor na tri godine, ali Španac nije siguran da li da ostane ili menja sredinu. Navodno, finansijski uslovi mu nisu zadovoljavajući.

10.09 -  Betis bi ove zime mogao da proda vezistu Vilijama Karvalja, a prema informacijama iz Andaluzije, veliko interesovanje pokazala je Benfika.

10.05 - Frank Lampard je pred smenom u Čelsiju. Spominjali su se Tomas Tuhel i Masimilijano Alegri, a sada je navodno opcija i Andrej Ševčenko, prenosi francuski portal specijalizovan za transfere "Le10Sport". Ševčenko odlično vodi reprezentaciju Ukrajine od 2016. godine i sa njom je ostvario plasman na Evropsko prvenstvo, a posebne pohvale dobio je zbog modernih shvatanja i promene rigidne filozofije.  Ševčenko je miljenik Romana Abramoviča koji ga je kupio 2006. godine iz Milana, iako se tom transferu protivio Žoze Murinjo.

Foto: REUTERS/Gleb Garanich

Andrej Ševčenko

09.30 - Trener Dejan Stanković pre nekoliko dana najavio iznenađenje za navijače Crvene zvezde. Kako piše Sportski Žurnal to bi trebalo da bude Duško Tošić, ako u poslednji čas ne dođe do primamljive ponude iz inostranstva. 

Zvezda je u razgovorima sa Tošićem istakla da može maksimalno da mu ponudi između 360 i 400 hiljada evra bez bonusa i premija. Planirano je da sa bivšim reprezentativcem bude potpisan dvogodišnji ugovor.

Foto: FK Crvena zvezda

Duško Tošić

 

09.24 - Loše vesti za Lacio. Dominik Vavro je pao na lekarskim pregledima i najverovatnije neće potpisati za Đenovu. Rimljani su jedva čekali da se reše 15.000.000 evra teškog promašaja iz Kopenhagena, ali....

09.24 - Dobro jutro i dobrodošli na sajt našeg portala  posvećen transferima na fudbalskoj "pijaci". Ukoliko ste propustili, pogledajte kako je protekao jučerašnji dan kada su transferi u pitanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 3 godine

тошић не би био велико изненађење него ВЕЛИКО РАЗОЧАРЕЊЕ ,за све звездаше !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija