• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Beta

07.01.2021

20:53

VELIKA POBEDA VLAHOVIĆA! Konkurenciju je potukao do kolena i naterao upravu Fjorentine na neverovatan potez

Fudbal

VELIKA POBEDA VLAHOVIĆA! Konkurenciju je potukao do kolena i naterao upravu Fjorentine na neverovatan potez

Podeli vest

Fudbalski klub Fjorentina saopštio je danas da je raskinut ugovor o pozajmici Patrika Kutronea i da će se italijanski napadač vratiti u Vulverhempton

Kutrone (23) je prošlog januara prešao na pozajmicu u Fjorentinu, kada je potpisao ugovor na 18-meseci. On se nije najbolje snašao na "Artemio Frankiju", zbog čega se vraća u Englesku.

- Fjorentina objavljuje da je postigla dogovor sa Vulverhemptonom o prevremenom raskidu ugovora o pozajmici Patrika Kutronea - navodi se u saopštenju kluba iz Firence.

Kutrone je ove sezone odigrao 11 utakmica u Seriji A i nije postigao gol. Za Fjorentinu je odigrao ukupno 34 utakmica i postigao je pet pogodaka.

 

On bi mogao da dobije priliku u Vulverhemptonu, pošto je povredjen napadač Raul Himenes.

Na ovaj potez je upravu "viole" možda primorao i Dušan Vlahović fenomenalnom formom u kojoj se nalazi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija