• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.01.2021

12:45

MIHA ŽELI TRIJUMF NAD ĐENOVOM! Milan motivisan na Torino

Fudbal

MIHA ŽELI TRIJUMF NAD ĐENOVOM! Milan motivisan na Torino

Podeli vest

Najvažniji meč subotnjeg programa u Seriji A igra se na San Siru. Milan dočekuje Torino (20.45), a pokušaće da se ekspresno opravi od poraza u minulom kolu od Juventusa

Trener Milana Stefano Pioli ima veoma zadatak da demantuje mišljenje da nije kapacitet da izađe brzo iz “problema" u koji uđe njegov tim.

Posle prvog poraza posle deset meseci u Seriji A (od Juventusa u minulom kolu, 1:3), Rosoneri imaju imperativ da osvoje tri boda protiv Torina.

Posao neće biti lak, protivnik je u usponu forme i Marko Đampaolo je uspeo da pronađe način da razigra svoj tim, a imaće i dodatni motiv: prošlo je malo više od godinu dana od otkaza u Milanu posle samo par provedenih meseci na klupi tima.

Poslednji put je Torino pobedio na gostovanju Milanu u proleće 1985. godine kada je Valter Šašner doneo pobedu. Od tada je Milan upisao 16 pobeda, a viđeno je osam remija.

Foto: Reuters

Mihajlović se posle nesrećnog remija nada pobedi

Ljubitelji fudbala u Srbiji verovatno će pridati mnogo pažnje i meču u kome se sastaju Mihajlovićeva Bolonja i Đenova. Bolonja želi što pre da obezbedi novi trijumf i uplovi u mirnu luku, posle nesrećnog remija u poslednjem kolu sa Udinezeom (2:2).

 

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

Subota

15.00 Benevento - Atalanta

18.00  Đenova - Bolonja 

20.45 Milan - Torino 

Nedelja

12.30 Roma - Inter 

15.00 Parma - Lacio 

15.00 Udineze - Napoli 

15.00 Verona - Krotone 

18.00 Fiorentina - Kaljari 

20.45  Juventus - Sasuolo 

Ponedeljak

20.45 Specija - Sampdorija


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija