• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2021

08:52

MILOJEVIĆ PRED OTKAZOM! Samo jedna stvar može da mu sačuva posao! FSS čeka rasplet situacije!

Fudbal

MILOJEVIĆ PRED OTKAZOM! Samo jedna stvar može da mu sačuva posao! FSS čeka rasplet situacije!

Podeli vest

Srpski trener Vladan Milojević je u teškoj situaciji kako bi sačuvao poziciju trenera Al Ahlija pošto je vezao dva poraza

Kako prenosi "Al-Eqtisadiah", čelnici kluba postavili ultimatum srpskom treneru. Ako želi da sačuva posao mora da pobedi lidera Al Hilal u derbiju.

U suprotnom, kako navode mediji u Saudijskoj Arabiji, Milojević će najverovatnije spakovati kofere. 

Meč između Al Ahlija i Al Hilala je na programu u petak od 18.10 minuta, a razlika između ova dva rivala su tri boda. A Hilal ima 25, Al Ahli 22 koliko i drugoplasirani Al Šabab.

Foto: printscreen

Vladan Milojević pred otkazom

U klubu vlada nezadovoljstvo, Milojević ubrzo mogao da završi epizodu na klupi Al Ahlija, a tome se ne bi protivili ni navijači. Naime, čak 82 odsto navijača Al Ahlija je jednoj velikoj anketi glasalo za Milojevićev otkaz. 

S druge strane, FSS čeka rasplet situacije. Ukoliko Milojević dobije otkaz velike su šanse da bi bio novi selektor "orlova".

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pekabinac2011

pre 3 godine

SRBIJA JE MAJKA ZA OTPADNIKE OD TRENERA ,AKO NIKO NECE U SRBIJI MOZE SVAKI SLJAM ,VAZNO JE DA JE VUCICEV ZVEZDAS,,BUDUCNOST FSS.JE RANG KOSOVA I JOS NEKIH AFRICKIH I AXIJSKIH TRECE FUDBALSKE SVETSKE FUDBALSKE LIGE,VUCIC BI REKO DA SMO NAJACA FUDBALSKA VELESILA I DOBIO BI VELOLEPNI APLAUZ NJEGOVIH POLTRONA

Dragisa

pre 3 godine

De bre ovaj da bude selektor pa ljudi oni ga isteravaju zbog neznanja a mi ga hocemo za selektora koje bre ovde lud.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija