• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2021

10:10 >> 23:47

TRANSFERI UŽIVO /12. JANUAR/! Kapiten Lajpciga neće u Milan, Bajern hoće Paunovićevog pulena

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO /12. JANUAR/! Kapiten Lajpciga neće u Milan, Bajern hoće Paunovićevog pulena

Podeli vest

Pratite uživo dešavanja sa zimske transfer pijace uz Informer.rs

23.45 - Prema pisanjima "Žurnala" defanzivac Čukaričkog Dimitrije Kamenović prodat je u Lacio za dva i po miliona evra.

23.16 - Kapiten Lajpciga Marsel Zabicer nalazi se na meti Milana, ali nemački mediji tvrde da Austrijanac nije zainteresovan za transfer i da želi da produži ugovor sa "bikovima". Inače, važeći mu ističe za godinu i po dana.

22.47 - ZVANIČNO! Federiko Riči je iz Sasuola stigao na pozajmicu u Moncu.

 

22.20 - U televizijskoj emisiji na "Skaj Sportu" je otkriveno da je Liverpul bio zainteresovan za Nikolu Maksimovića.

21.53 - Vezista Parme Jasmin Kurtić se nalazi na meti Torina.

21.24 - Sportski direktor Ajntrahta Fredi Bobić potvrdio je da Luka Jović stiže na pozajmicu iz madridskog Reala.

Foto: reuters

Luka Jović u dresu Ajntrahta

21.00 - Fudbaler Noriča Emilijano Buendija je na meti Arsenala, ali "kanarinci" traže 44 miliona evra, što će "tobdžije" teško platiti.

20.36 - Britanski "Gardijan" prenosi da će levi bek Redinga Omar Ričards (22) na kraju sezone kao slobodan igrač pojačati Bajern.

20.03 - Fudbaler PSV-a Jorit Hendriks nalazi se na korak od prelaska u Spartak iz Moskve, tvrde holandski mediji.

19.32 - Kako piše nemački "Bild", Luka Jović bi trebalo da se vrati u Ajntraht na šestomesečnu pozajmicu.

19.08 - Uprava i stručni štab Milana su zadovoljni onim što je do sada pokazao Brahim Dijaz i već su kontaktirali čelnike madridskog Reala oko produžetka pozjamice ili otkupa ugovora na kraju sezone.

18.40 - ZVANIČNO! Kevin Strotman je novi fudbaler Đenove.

 

18.07 - Španski drugoligaš Kartahena je u potrazi za novim trenerom, a među potencijalnim rešenjima se nalazi i Miroslav Đukić.

17.49 - Siniša Mihajlović je ostao bez već višenog pojačanja. Naime, italijanski napadač Pjetro Pelegri je odlučio da ipak ostane u Monaku, pošto mu je Niko Kovač obećao veću minutažu.

17.24 - Rob holding je produžio ugovor sa Arsnealom do 2024. godine.

 

16.56 - Nekadašnji trener Partizana Avram Grant bi mogao da se vrati u Čelsi. Vlasnik "plavaca" Roman Abramovič ga želi u klubu, da iskustvom pomogne Frenku Lampardu.

16.19 - Nekada velika nada engleskog fudbala Džek Vilšir je od oktobra slobodan igrač, kada se rastao sa Vest Hemom. To želi da iskoristi Parma koja bi ga rado dovela u Seriju A.

15.52 - Arsenal i Everton su u utrci za Stivena N'Zonzija, 32-godišnjeg veznog igrača Rena.

15.40 - Madridski As otkriva da Florentino Perez planira da inkasira minimum 100 miliona od prodaja igrača narednog leta, kako bi doveo Kilijana Mbapea, a na listi za odstrel je i Luka Jović. Uz Jovića, na prodaju će biti i Isko i Marselo, povratnici sa pozajmica Dani Sebaljos, Geret Bejl i Brahim Dijaz na koje Zinedin Zidan neće računati.

U Realu su uvereni da će im prodaja pomenutih igrača doneti dovoljno novca za transfer Kilijana Mbapea za kog PSŽ neće moći da traži više od 150 miliona evra.

Foto: printscreen

Luka Jović

15.04 - Mančester junajted i Real Madrid  bore se za Austrijanca Jusufa Demira. Demir ima tek 17 godina i jedna je od najvećih talenata evropskog fudbala. 

14.40 - Skaj sport prenosi da Milan želi da posudi od Čelsija engleskog defenzivca Tomorija, koji ne bi imao ništa protiv selidbe jer u redovima plavaca ne igra koliko bi želeo.

14.38 - Pol Lirola je prešao iz Fiorentine u Olimpik Marselj. Desni bek ide na pozajmicu sa pravom otkupa.

14.26Nikola Ninković nedavno je imao tešku saobraćajnu nesreću ali  Korijere delo Sport piše o interesovanj Kosence, Salernitane i Entele, sve italijanskih drugoligaša.

13.43 - Reprezentativac Srbije Marko Dmitrović karijeru će najverovatnije nastaviti u Sevilji, čeka se samo zvanična potvrda. Srbinu  ugovor sa Eibarom ističe na leto, pa će iskoristiti mogućnost da na kraju sezone ode kao slobodan igrač i tako od Sevilje, uzme i bonus za potpis, prenose španski mediji.

 

 

13.11Krištof Pjontek dolazi u Đenovu iz Herte na pozajmicu. Nemci će ipak morati da nastave da mu isplaćuju deo od plate od 3.000.000 evra godišnje.

12.44 - Sve je bliži transfer francuskog napadača Muse Dembelea iz Liona u Atletiko Madrid. Španci će ga prvo posuditi, a onda otkupiti ugovor. 

12.11 - Francuski mediji pišu da će Maurisio Poketino ovog leta dovesti Lionela Mesija i Serhija Aguera besplatno, a da bi se odrekao Kilijana Mbapea.

12.10 - Torino želi iz Napolija vezistu Stanislava Lobotku na pozajmicu, a Napolitanci žele u ugovor da ubace i obavezna prava otkup.

11.30 - Lajpcig je doneo konačnu odluku, Dajo Upamekano ne može da ide ovog januara. Izlazna klauzula u ugovoru za 22-godišnjeg štopera je 45.000.000 evra, a bio je na meti LIverpula i Bajerna.

 

11.00 - Žan Lukas, 22 godine, vezista, ide iz Liona na pozajmicu u Brest. 

 

 

10.56 - Inter traži golmana koji bi nasledio Samira Handanovića. Prvi favorit je Huan Muso iz argentinskog Rasinga, tu je i Atalantin Pjerluiđi Golini. U svojim redovima imaju Filipa Stankovića, sina trenera Crvene zvezde Dejana Stankovića.

10.30 -  Fiorentina traži napadača, a kako prenose italijanski mediji na skeneru je Ajaksov Lasina Traore.

10.09 - Pari Sen Žermen ne želi da proda Kilijana Mbapea, ali Real Madrid je uporan i prema pisanju madridskog Asa već je napravio finansijski plan za Mbapeov dolazak na leto 2021. godine. Prema informacijama Španaca u Madridu veruju da bi transfer mogao da košta između 150.000.000 i 222.000.000 evra koliko je PSŽ 2017. godine platio Barseloni za Nejmara.

Foto: Reuters

Kilijan Mbape

10.06 - Donaruma još  nije prihvatio novi ugovor sa Milanom. Klub nudi 7.000.000 evra godišnje, Mino Rajola traži celih 10.000.000.

10.05 - Bajer Leverkuzenu kao da se sprema za odlazak austrijskog štopera Aleksandra Dragovića, mada su Nemci pre samo nekoliko dana rekali da neće nigde ove zime. Momak sa srpskim korenima najavljivan je kao novo pojačanje Crvene zvezde već za januar. Svi su već pomislili da je posao sa Dragovićem već sklopljen, ali iz Bajera su nakon dobrih igara defanzivca poručili da ipak ostaje u klubu. Ali, došlo je do preokreta pa je sada blizu crveno-belih.

Foto: reuters

 

10.00 - Dobro jutro i dobro došli na blog posvećen dešavanjima na fudbalskoj pijaci. Sva dešavanja možete pratiti uživo uz portal Informer.rs, a ukoliko ste propustili, pogledajte kako je protekao jučerašnji dan kada su transferi u pitanju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija